Huh huh. taas on menty niska limassa eteenpäin. Sayn paketinkin sain haettua postista (onneksi oli aamuvuoro) Tällaisia ihanuuksia:

396018.jpg

Kaikki ei millään mahdu kuvaan, mutta nuo lehdet ovat ihania! Taas aloin kaivata lasten pariin työskentelemään... Niin monta ihanaa ideaa lapsille, jotka voisi totetuttaa suoraan. Tai tietty niitä voi itekkin tehdä, mutta lasten kanssa on niin ihanaa askarrella *huokaus* Ihania ääriviivatarroja/kuvia, kevään vihreitä korttipohjia ja kirjekuoria(pilkistää tuolta "timanttien" alta) tähtiä, tonttuja,keijuja, ihania läpikuultavia papereita.... Ja namuja. KIITOS OIKEIN PALJON SAYni!!!!! Ison halin ansaitset!

Harjoittelusta jotakin(tärkeimmät jo tulikin tuossa ylhällä) Nii ihan kohtalaisesti on alkanut. Olen jo saanut ottaa verikokeen, kanyloida. laimentaa antibiootteja, ajellut(raakannut) ihokarvoja, valmistellut leikkaukseen, kirjannut tietoja koneelle... Huh. Ja taas yksi kuoli. Aina kun aloitan jossain uudessa paikassa, niin joko ekalla tai tokalla viikolla joku kuolee!! KÄÄÄK! Ainoastaan odotan, että pääsisin seuraamaan leikkausta ja toimenpiteitä(kuten tähystyksiä erinäisiin koloihin..)

Määkin tuossa Metsäkoulun ohitte olen ajellut/ ollut kyydissä tällä viikolla. Ihan en Naskarlassa asu, mutta aika liki :)

Siis ei ole totta, tajusin juuri, kun katsoin kelloa, että se on jo varttia vaille kuusi, ja ulkona vielä näkee ilman lamppua!!!!!!!! Täytyykin mennä Artun kanssa het pihalle ja sitten ruokkia ja aloittaa talon lämmitys urakka. Sitten pitäisi tehdä tavoitteita ja yhtä kirjallista tehtävää. Ei auta muu kuin ruveta hommiin.

Edit: nii munhan pitikin vaikka mistä kirjoittaa! 1. En liiemmälti seiskasta välitä, mutta en kieltänytkään ilmais lehtien tuloa. Nyt viimeisessä oli juttu täältä Paimiosta!! Juttu koskee tuota Alpakka tilaa ja sinne oli syntynyt pieniä vauvoja; mohairvuohivauvoja! Kili on aivan syötävän söpö!!

2. Pirkkiksen Kukka-deconkin sain, tein ja postitinkin jo. Mutta niin törppö olin (tai hätäinen) että ihan unohdin kuvata sen. Noo ylläri sitten kaikille ;)

Ei mar, nyt täytyy käydä näitten kouluhommien kimppuun..