Korviini kantautui ikäviä kuulumisia decoista! Ja ny te kaikki, jotka osallistutte decoihin, minun kuin muidenkin, katsokaa ihmeessä, että kuoressa on tarpeeksi merkkejä!! Varminta olisi viedä kuori suoraan postiin tai ostaa sieltä valmiiksi itselleen "helposti"-kuoria. Niissä on postileima maksettu jo ostaessa ja kuoreen voi laittaa tavaraa väh. 30 mm (Korjaus-30mm, ei cm..vanhinko oli käynyt, aamuväsyksissä ei siis pidä kirjoitella mitään..) paksuudelta. Itse vien painavammat ja isommat kuoret AINA postiin, kun en niiden painosta ole varma. Kaikki eivät tietenkään aina ehdi postiin, mutta kannattaa laittaa niitä postimerkkejä tarpeeksi!

Ja toinen asia: Laittakaa ihmeessä aina lähettäjä kuoren päälle vasempaan yläreunaan (korjaan tähän, kun monet mitä ilmeisemmin katsovat/ ajattelevat kuorta niinpäin, miten kirjoittaa. Ite aamulla katoin tuota kuorta juuri "värinpäin"..)! Näin vältytään decojen ja muidenkin kirjeiden häviäminen! Nämä siksi, koska olisi ikävää, jos decot häviävät! Deco voi olla juuri SINUN!

No empä tässä sen enempää saarnaa. Tuossa kyseltiin niiden kirpparien nimiä, joissa olin.... öööö... 1. oli senttikirppis 2. Kirppari (?) 3. Jessin monitori kirppari. Ite kun Hyvinkäällä en paljon oleile, niin ei nimet jää oikein mieleen ;)  Nooo meikä tästä painuu tekemään aamuhommat loppuun!!