Meillä oli Maran kanssa oikein kunnon Paimio saitsing. Käytiin lemmikkiliikkeessä, kirjakaupassa, käsityöliikkeessä, metkahinnassa, virpakassa, vapiksessa, Tannisilla... Lemmikkiliikkeeseen piti mennä katsomaan alpakasta peräisin olevia juttuja, mutta se mokoma oli lopetettu omaistajan vaihdon takia. Vilä ei tie, mihinkäs se liike tulee. Meinattiin käydä ite tilalla, mutta sinne ei viititty sitten mennä. Paikka kyllä löydettiin. Ja matkalla ajoin oravan yli, kun se reppana juoksi edestakaisn tiellä. Tosin se hävisi kummasti, kun raatoa ei ollut missään.... Että jos se ei sitten kuitenkaan jäänyt alle. Tiedä häntä. Missään sitä ei näkynyt.

Kirja kaupassa löysin aivan uuden kulman, jossa oli kaikkea askarteluun, ja sorruin ostamaan 3d- joulukorttijuttuja. Tannisilta ostettiin kanapeita ja jännää salmiakkisuklaata. Ei ollu kovin hyvää... Maarit löysi paljon kaikkea kivaa. Tiedä häntä laittaako kuvia.... Virpakassa oli paljon ihania kankaita! Mutta mistään noista liikkeistä en löytäny fanttilankaa! Mistä mä saan sitä? Tai sitte mä toivon, että lähetään huomenna reissuun....

Paljon tarvis vielä tehdä: siivota, touhuta pihalla, askarrella, kutoa, kouluakin tarvisi kait hiukan ajatella(seuraava tentti puuskuttaa jo niskaa ja kirjallisia töitä olisi tiedossa 3 palautuspäivät piakkoin...) Ja harjoittelu alkaa marraskuun alussa. Jännää! Niin ja ostinhan mä Artulle lampaan mahalaukkua kuivattuna (haisi kamalalle), koska naudan vastaavaa ei ollu. Kokeilun tulos: kelpasi kyl, mut hiukan mulkoili, et mitä haisua mami ny antaa... Kaipa ne syötyä tulee, Artulle kun kelpaa kaikki muu, paitsi salaatti ja suolakurkku. Lähdenpä tästä touhuamaan :)