No nii. Tänää oli opiskelijoiden ulosmarssi. Syynä opintotuki. Tosin Salossa se kesti vaivaiset 10 min. Turus siihen saatii enemmä aikaa. Pöh. No ulkon oltiin ja oli kamalan kylmä! Olin laiskimus ja lähdin aikaisemmin koulusta kotiin lukemaan tenttiin ja tekemään tutoriaalia(=kirjallinen tuotos, jonka pohjalta keskustellaan ryhmässä, tai jotain). No viel en ol saanu mitää aikasex. Totesin, et on kiva enste levät ja lueskella kivoja blogeja. Ja ajattelin sitte tänki päivittää:)

Maarit sai miult het tilauksen noihi kämmekkäisiin. Ostin Novita Woolia Maral, jot hä voip ku aikaa o, nii tehä miul sellaset. Mä harjottelen tät kutomist tällasil helpoil jutuil, ja 2 keskeneräist o edellee.... Kaipa ne joskus valmistuu:)

Se siitä. Yhen kortin tein kokeiluna, mut en oikee tie, mite kuvaisin sen.... Täytyp kokeil. laitan sen sitte jossaa vaihees. Mä menen keittämä äijil (Juhis ja Make) kaffet. Kiva muute, Juhiksel o ny loma ja miul o vast ens viikol.Pöh. No onhan se loma kiva. Saan taas tehtyä kaikkea kivaa ja ties vaik lähettäis äiteen kans jonkkus(?)