Kovaa mennään, mutta ei se haittaa! Mara tosa ihmetteli mikäs se sellainen kyntönäytös oli. Eli se oli semmoinen, että nuoremmat ja vanhemmat kyntävät vanhoilla traktoreilla ja auroilla. Millaista jälkeä ja kuinka syvälle menee. Hupia riitti! Yksi suti paikoillaan, yksi nökötti aurat ylhällä ojassa ja yksu upposi 70 cm maahan.... Tarjolla oli kahvia, munkkia, mehua, keksiä, makkaraa..... Nuotio lämpesi ja paaleista oli tehty laavu. Ja kaikki oli suunniteltu, tosin meikät oli sitten komiasti myöhässä.. ;)

Ehtoo vietettiin sitten yhden pojan kotona autotallissa. Oli taasen nuotio, boolia, makkaraa....... Ja siinähän sitten mei jo yksi, mihin en ollut aikonut oasllistua; Kalevan hurjien bakkanaaleihin.. Nyt on nekin sitten koettu ja nähty. Huh hei!

Sunnuntai meni sitten osittain kirpparilla. Piti katsella tutulleni sellaisia taaperokärryjä, ja löysinkin yhdet tummanpunaiset melkein uudet. Kävelin vähän matkaa ja aloin soittaa, että haluaako hän ne kärryt ja tietenkin halusi. Mutta kuinka kävikään! Ne peijooni ehti joku viemään siinä 5 min sisällä!!!! Hemmet... että harmitti!! Itelleni ostin pussukan erilaisia ja värisiä pitsinauhoja. Kuviakin pitäisi varmaan laittaa, mutta nyt kun on vauhti päällä, niin en malta olla paikoillani. Vaihdoin jo keittiön verhot ja siivosin kaappeja ja pyyhin pölyjä. Wc.kin tuli siivottua kunnolla uudella ihme aineella (nimi unohduksissa) jossa on saippua hippuja ja savea. Ja kiiltävää tuli! Kutonutkin olen ehtinyt.

Huomiseksi on tiedossa treffit ystäväni kanssa, jota en ole nähnyt sitten kevään. Käymme kaupoilla ja syömässä. Sitten varmaan täytyy tehdä ruokaostoksia ja miettiä, josko sitä jotain leipoisi.... SORONOO!