HUH HUH! Eka päivä harjoittelua on ohi ja olen niin puhki kuin vain voi olla. Päivä alkoi aulasta ja sitten menimme pikuhuoneisiin vaihtamaan vaatteita. Sitten osastolle. Siellä minut ohjattiin kahvi huoneeseen ja siellä istuinkin sitten parituntia.... Vasta sitten joku ehti esitellä osastoa. Käytännössä se oli tätä: tuolla on tätä, tätä, tätä, tätä, tätä.... Ja tuolta löytyy tätä tätä tätä tätä tätä tätä..... Ja sitten oli lääkärin kierto ja iskettiin siihen mukaan (aivan pihalla: latinaa, latinaa latinaa......) Esiteltiin hiukan tärkeimpiä laitteita Cpap ja 2pv (jälkim. ei mitään hajua...) Sitten sain lopun päivää seurata tummaa mies hoitajaa ja tuli yllättäen 2 uutta potilasta osastolle. Heitä sitten haastateltiin ja kirjattiin sisään osastolle.

Kiva. Kaikki tapahtuu koneiden kautta. Lääkärin kierto, raportit, kirjaaminen kaikki koneen kanssa. Siellä sitten raahattiin pisin osastoja kannettavia tietsikoita. Heh heh. Ja se Miranda- ohjelma on ihan hämärä, mä en tajua siitä yhtään mitään. Ja raportit pidettiin potilashuoneissa. Kaikilta oli kyllä kysytty lupa, että vierustoveri saa kuulla kaikki. Ite en haluais.

Nyt olen ihan pihalla. en tie mistään mitään ja huomenna pitäis taas olla skarppina.. Ja mä jännitin niin paljon, ettei ruoka maistunu. Se on kyllä entuudestaan tuttua. ja samaten huonosti nukkuminen johtu jännityksestä.

kyl taas mietin, että olenko sittenkään oikealla alalla. Ja kaikki jutut jäi tilaamatta (askartelujutut) kun autosta on tulossa tiettävästi isohko lasku.... hoh hoh.