Ajattelimpa tässä vielä laittaa jotakin, ennen kuin viikonloppu saapuu, kun en ehdi koko viikonloppuna päivittää! Miten mä selviän ilman blogeja koko viikonlopun!!!???? No joka tapauksessa olen saanut tämmöistä aikaiseksi:

299747.jpg

Olen tehnyt isoja ja pieniä pisara enkeleitä. Isot tulevat omaan kuuseen ja pienet menivät lahjoiksi. Tulitikkuaskejakin koristelin ja tein kynttilöitä. Nekin lahjoiksi. Kuvan uskallan laittaa, koska saajat eivät kurki tänne ;). Punaiset sydämet niin ikään tein omaan joulukuuseen koristeiksi. Materiaalit hankin sydämiin Sinooperista, ja ne olivat valmiina pakettina. Kätevää! Samoin enkelit hankin Halikon Pinetan askartelupuolelta valmiina materiaalipaketteina. Nyt viimeksi sain hillittyä itteni, että ostin vain joululahjoja Pinetasta...

Tänää olin myös ostoksilla. Ja en ostanut mitään käsitöihin enkä askarteluun liittyvää! Mukaan tarttui vain yksi joululahja ja ruokaa sekä ruoanvalmistus aineksia. Joulua ajatellen. Viikonlopuksi ei kannata hankkia oikein mitään, koska syömme muualla :) säästyy ite siltä vaivalta.

Sitten, tätä kerjäsitte:

299749.jpg

Vaatekaappi! Toimii nyt myös joululahjavarastona ;) Kuvassa mamman tekemä nyppylä tyyny. aivan ihana ja pehmoinen!

299752.jpg

Käsityöpaikka: sohvan nurkka ja tyyny, jossa on nyt enkeleitä! Kuvassa näkyy myös lankavarasto: kori ja musta kassi. Sinooperin pussissa on huovutusvillaa. Kuvassa näkyy myös suosikki töitä: huopasesta tuleva pussi/kassi ja hiukan mustavalkoista kaulaliinaa. Täytyy sanoa, että suosikki kirjaa ei olikeastaan ole. Luen enimmäkseen nykyään kouluunliittyviä kirjoja, mutta eivät ne mitään suosikkeja ole! Askarteluun ja käsitöihin liittyviä kirjoja tykkään lukea, mutta itselläni niitä on neljän sarja.

299755.jpg

Paikka, jossa askartelen nykyään ja vieressä oleva kassi toimii siirtyvänä materiaalipaikkana. Yläkerran varsinainen "askarteluhuone" toimii nyt kaiken ryjän varastona(kuvaa en kehtaa laittaa). Kunhan saadaan hiukan paikkoja lisää kuntoon, niin senkin sitten saa takaisin omaan tarkoitukseensa. Saman pöydän äärellä tapahtuu myös opiskelu ja osan käsitöiden teosta. Eli aikaa tulee vietettyä myös tässä paljon.

Eiköhän siinä ollut taas kerrakseen! Pakko jotain muutakin tehä, että saapi muuta ajateltavaa. Onneksi joulukin on lähempänä, niin täytyy leipoa ja siivota(just joo, siivota.... heh) niin ajattelee jotain muuta kuin ainaisia ikäviä asioita.

Hyvää viikonloppua kaikille ja kiitos että olette siellä jossain! <3