Tällä taas! Kotona, ihanaa. Reissu Hyvinkäälle meni hyvin, mitä nyt Arttu päätti olla oikea murkku! Mitään ei totellut ja kokoajan se vehkos ja vauhkos. Hermo meinas mennä!Ja kun päästii kotio, hä päätti olla oikein kiltti ja röhnötti koko illan milloin missäkin osassa taloa. Kyllä nuo murkut on sitte rasittavia ;)

Ei sentääs. Ilmat suosi meitä ja Artun kanssa oli ihanaa käydä kävelyllä kaupungin hulinassa. Tosin elukka ihmettelee ihmis paljoutta ja liikenten määrää. Meillä kun kotona on niin hiljaista. Kaupoissakin käytiin ja sattuipa olemaan joulumarkkinat! Sielläkin siis pyörähdettiin. Sain hillittyä itteni kerrankin. Ja Juhani sai kauniisti kierrettyä kaikki askarteluliikkeet ;) Kirppareillakin käytiin. Oli pieni pettymys, kun ei ollut oikein mitään katselemista, kun hyllyt notkuivat tyhjyyttä. Huomaa, että on joulu tulossa ja kaikilla on kiirettä muualla. Joulun jälkeen toivottavasti on taas lisää myytävää. Ostin kuitenkin Pentikin kipon 5 €. (alkuper. hinta oli 14.50, sitten se oli vaihdettu 12.50, seuraava hinta 7€ ja viimeinen 5.) Huomasin nuo hinnat kun otin hintalapun pois ja ihmettelin sen paksuutta ;) Pitsi pusseja löysin muutaman, mutta hintapyynnöt olivat törkeitä! Siinä missä olen pikkupussin ostanut 2€ ja oli paljon pitsejä, niin nyt oli pienempiä pusseja ja 2-3 eril.pitsin pätkää 5€ tai 7€! Eipä tarttunut mukaan. Sitten ostin vanhan korttinipun ja siinä olikin ihania kortteja 70-luvulta 80-luvulle. Lidistä ostin askartelupaketin ja sen hinnaksi tuli 3.50. Hii, siinä oli kaikkea ihanaa!!! Mite sitä nyt jaksaa tenttiin lukea, kun sormet syyhyää?!

Sitten kun pääsimme kotiin, lähdimme saman tein kauneimpia joululauluja kuuntelemaan. Juhani oli innostuneempi kui minä. Syy: olin aluksi ehdottanut sitä, mutta tuli tyrmäys. Juhis innostui, kun ajatteli, että siellä on joku esiintyjä ja halusi sitten sinne. Vai liekö syynä ollut se, että päästiin hyvällä syyllä lähtemään aikaisemmin kotiin... Kävimme Piikkiön kirkossa kuuntelemassa ja se kesti vain 45 min.(sopiva aika mulle, kun olen ain levoton...) Ite olisin halunnut Paimion kirkkoon, mutta se tyrmättiin, kun oli niin myöhään. Tunnelmallisempaa olisi mennä hiukan hämärissä, mutta ihan kiva oli näin. Tosin tykkään Paimion kirkosta. Sinne täytyy yrittää mennä joulunaikaan, jos kerkiää. Juhanikin siis lauloi joululauluja!! Tunnelmaa pilasi, että joku hyvä laulaja lauloi niin kovin, että ei kuunnellut rytmiä ja laului aina eri tahtiin kuin soittaja ja muut. Ja me tietenkin istuimme sen läheisyydessä. Laula siinä sitten, kun hän on kaikkia muita edellä ja laulaa kovaa!

Kaipa tästä sitten saa aikaiseksi ja rupiaa lukemaan ja touhuamaan muuta mukavaa. :)