Monestakin syystä! Ensinnäkin sähköt palasivat 4-5 h poissaolon jälkeen. Toiseksi Tatsi oli saanut korttinsa (posti ei ei ollut hukannut niitä...), jotenka voinkin laittaa kuvaa. Elikkä aiheena oli  "muisto" Ja tässä nämä ei niin ihanat kortit.

331221.jpg

Päivä on ollut synkkä (vaikka auriko paistaa) nyt huomasi, kuinka paljon säköä tarvitsee päivänaikana, ja kuinkä tärkeää se on ruokien säilymisen kannalta. Lisäksi menin hakemaan koruliikkestä muumikoruja, mutta ei ollut enää sellaisia, millaisia Minna olisi kaivannut. Sekin harmitti. Kaupassa sain kuitenkin tutustua hieronta koneeseen. Ah sitä ihanuutta! Kotio palatessani, sain puuhellan sytytettyä ja aloin miettimään, mistäs keksin vettä, niin sähköt palasivat! Jee! Pääsee koneelle ja päivityksiä tekemään.

Mutta, paras pala viimeiseksi:

SAY oli muistanut minua ja iski "pienellä" (heh heh) paketilla! Ihanaa, siellä oli kaikkea ihanaa ja suloista!

337378.jpg

Hauskimmat esineet oli nuo pottunokkaiset hiirulaiset ja ihania nuo kisut ja koirulit. Tuota suklaata täytyykin het tänään kokeilla... Se on chilisuklaata ja uusi tuttavuus minulle. Lisäksi oli paljon ihania ja kauniita askartelupapereita. KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS.......... !