Jes, kerrankin jotain onnistuu, kun ihan kokeilee piruuttaan. Huopasesta tein kassin ja nyt se tuli pesukoneesta. Se ol ehkä liian kulmikas, mutta muuten onnistunut! Kun se kuivuu, niin meinaan koristella sitä hiukkasen ja sitten vasta laitan kuvan tänne :)

Sellaisesta tarjouslangasta, jota en löydä mistään lisää, tein kokeilu mielessä virkatun kassin. ( Onkohan mulla jokin kassi buumi...) Sekin on ihan hyvä, vielä viimeistelyä vaille valmis. Siitäkin kuva tuonempana.

Tuossa olen ruikuttanut ajan vähyyttä ja nyt, piru vie nukahdin!!! Nukuin pari tuntia niin, että heilahti. Nyt on sitten pöhkö päästä ja saamaton ja väsyny. Höh! No kait tämä tästä sitten suttantuu. Täytyy varmaankin juoda jotain piristävää. ;)

Edit: 16.17 Artusta on irronnut taas hyvät naurut: Sen on pakko nuuhkia tuota villaa (huopasesta tehtyä kassia, joka tuoksuu nyt vahvast kosteana)ja se pistää nenun kutiamaan ja aivastamaan, mutta se on pakko! Ihan hölmö elukka tahkoo sitten nokkaa mattoon ja uudestaan nuuhkimaan. Ei siltä paljon järkeä löydy ;DD