On nytten sitten otettu uusi vuosi vastaan oikein iloisissa merkeissä. Olimme Mynämäellä, mutta menimme sinne vasta illalla, koska isäntä oli muuttamassa ystäväänsä. Tänään pitäisi vielä jotain tehdä, mutta sen näkee sitten... Niin menimme Mynikselle rakettien räiskeessä ja jännitin koko ajan, miten Arttu reagoi raketteihin. Autossa ei ollut mitään ongelmia. Myniksessä meinasi sitten karata.... Onneksi sain hännästä otteen, ja elukka saatiin remmiin. Klo 24.00 katselimme kunnan raketteja ja ammuimme omat raketit. Kyllä oli komia rakettien räiske ja mahtavat pamaukset! Artun olimme jättäneet sisään, ja se oli rauhallinen. Mitään ongelmia ei ollut rakettien suhteen. Loppu ehtoksi suuntasimme Bisseen, Myniksen pieneen pubiin. Ja sieltä äidille yöksi.

Uuden vuoden päivä valkeni sateisena ja ajoimme mamman kautta kotiin. Ja sitten Minna, Asko ja Aino pöllähtivät kylään ;) Artulla oli sitten kova hinku pusutella Ainoa, kun hän on sopivalla korkeudella...

Edessä on toimintaa täynnä oleva viikko! Paljon pitäisi tehdä ja saada aikaiseksi: mm. ystävänpäiväkortit, sukat, pussukka... Ja Anskun deco. Kirjastoonkin meinaan mennä ja ostoksille. Huusholli on myös aika kaameassa kondiksessa, joten siivottakkin pitäisi tenttiin lukemista unohtamatta. Huh huh, ihan väsyttää pelkkä ajatuskin. Hiljaa hyvä tulee. Ja kaikille parempaa vuotta 2007!