Kiitos vaan Tatsille haasteesta! Tulihan yksi hassu nolo juttu mieleen. Se kyllä nolottaa Maarittiakin... ja yleensä mokia on sattunut paljon tanssilattialla, tanssi reissuilla tms.

No, Maarit on aina ollut kova ja innokas tanssimaan ja lukion aikoina (2.vuonna) hän sitten alkoi vetämään minuakin perässään. Lavalle sitten aina huristelimme. Sen jälkeen Maarit innosti mut oikein kursseille ja menimme jiveen. No tietenkin sitä piti sitten joka paikassa mennä ja opimme aina lisää erilaisia juttuja. Monta kertaa tanssimme jiveä lavan edessä ja koskaan ei käynyt mitään vahinhoa. MUTTA kerran... Auran nuortentalolla oli Finlanders soittamassa ja he soittivat juuri hyvää jive musiikkia ja tietenkin tanssimme lavan edessä. Ihmisiä oli paljon ja koko paikka oli täynnä ja tietenkin tanssimassa oli paljon ihmisiä ja kaikki meni menevää musiikkia kovaa vauhtia. Yksi pariskunta tuli meitä päin vieden toisen jalat pois alta. Jonka seurauksena toinen meistä alkoi hitaasti, mutta varmasti kaatua pyllylleen lattialle ja tietenkin veti toisen perässään. ARVATKAA OLIKO HAME PÄÄLLÄ! Ja jottei tilanne olisi ollut yhtään nolompi, niin Kunu torvineen kurkkasi lavalta, että "minnes se yksi pari tästä hävisi"- ilmeellä. Koittakaa kuvitella miltä tuntui maata lattialla hame korvissa, ja näkee yläpuolellaan soittajan ja torven kurkkimassa....Lisäksi ne kaikki sata kunta ihmistä pälyilemässä...

Sen jälkeen istuin jonkin aikaa piilossa... Toisaalta sattuuhan näitä aina lavoilla. Silloin se tuntu niin nololta. Tosin nauroimme kyllä tapahtunutta koko loppuillan :D Ja nauruttaahan se edellenkin. Olisi pitänyt varmaan joskus oikein kirjoittaa ylös mokia ja hassutuksia.