No niin kokeillaampa nyt sitten tätä laskuria. Aloitus luvuksi laitoin semmoisen, mikä oli (ainakin melkein) viimeisin ennen katkosta ja vähennystä. Laskurin hankin täältä.

Toivottavasti tuo nyt toimii niin kuin pitääkin. (jurppii edelleen tuo laskuri) No joo. Oli muuten kivaa huomata taas uusia kävijöitä!! Kivaa. Toivottavasti viihdytte ja käytte uudemmankin kerran! Ja sivuille ilmaantu "vanha tuttuni" "ruisräähkä"= kutri. Mä jo tuossa kerran ihmettelin, että mihinkäs hän oli hävinnyt :) Taas löyty.

Nyt on pääsiäsitä vietetty oikein kunnolla; ravaten jokapaikassa!! Ensin käytiin mun äitillä vaihtamassa hänen talvirenkaat sieltä mammalle syömään ja sitten Ukon serkkujen luokse syömään. Ja huomenna tulee meille vieraita pääsiäiskahvelle. Ja tiistaina pitäisi sitten taas mennä takaisin kouluun!! Voi yäk! Ja tentti tulossa perjantaina; tutkimusmetodiikasta ja tilastoanalyysistä. KÄÄÄÄK! Ja mä en tajua niistä mitään. Kunhan läpi pääsen ni hyvä! No mut kait täytyy tästä mennä taasen jotakin värkkäämään ;)