Töitä= 10 päivää yhteensä. MIHINKÄ SE KESÄ MENI!!!??? No, on taas aika kattella syksyyn ja kouluun :-/ Ei oikeen jaksais kiinnostaa...

Mutta mitäpä tässä sen ihmeempiä. Sarin keiju-decoon tein tällaisen sivun:

772934.jpg

Ja se mun penkkikin edistyy :) Nyt vaan toivoisin, että kuisti tulisi valmiiksi, että saisin sen sinne. No väliaikaisesti laitan penkin 2.eteiseen. On pajlon myös tehtävää; tädille kortti, deco ja siivous loppuun. Heh, makuuhuoneesta sain jo pöydät raivattua, nyt taas mahtuu tekemään kaikkea kivaa.

Sitten ensiviikolla alkaa toveri elokuu! Ylläriä on jo mietitty ja nyt vaan se pitäisi kasata. Matskua kävin ostamassa Vistalta. Sitten tilasin Kunnallislehden, jotta tiedän, mitä täällä päin tapahtuu milloinkin. Tuttava kun oli esittelemässä, niin oli pakko, ja kiva tarjous. Saan sitten jossain vaiheessa kirjan, Peimarinnan lipas, kaupanpäälliseksi. (sen norm. hinta on 25€)

On tässä kaikkea muutakin sattunut. Kun tuolla aikaisemmin toivoin, että tulisi rauhalliset yöt, niin ne yöt oli kaikkea muuta!! Kamalaa! 1. yönä oli hulinaa ja huisketta ja sai kinata potilaiden kanssa. Kaiken kukkuraksi yksi kuolikin kolmen maissa. Ja sinä välillä, kun söimme. Kävimme häntä katsomassa ½h välein ja syömisessä meni enemmän aikaa. Muuten emme sinä yönä istuskelleet. Ja toinen yö oli samanlainen, huisketta ja hommaa riitti. Onneksi kukaan ei nyt kuollut.. No ne on nyt takana.

Sitten osallistun kivaan decoon! Hetan sammakkodecoon! Joo, olen osallistunu sitten 18 decoon... Ja noista. joihin olen osallistunu jo aikoja sitten, yksikään ei ole saapunut. (sitte ne tietty ponkasee kaik kerralla..) Ja mulla olis ideoita vaikka kuinka moneen decoon, joita ehkä sitten laittelen matkaan. Mutta, jos nyt pitäisi väliä.. Ja siihen PIMENEVIIN ILTOIHIN, siitä teen sellaisen pikkuisen.