No nii MOLEMMAT OVAT TÄYNNÄ. Decot lähtivät n. tunti sitten postin mukana Maaritille :) Sieltä ne jatkavat eteen päin jonnekkin päin Suomea.

724521.jpg

Nii, ihan unhotin eilen. Kamala ilma; vettä sato kun saavista kaatamalla. Ja meillä ohjelmassa Paimion kesäteatteriin meno. Arvaatte varmaankin, että innostus oli korkealla.. Mutta kun liput kerran oli, niin pakko mennä. No ensin hakemaan sadetarpeita lainaksi tutuilta ja ajamaan teatteriin. MUTTA: SIELLÄ EI OLLUT SATANUT TIPPAAKAAN!!!! Eikä satanu koko näytöken aikana! Hih, oli sittenkin kiva reissu :)

Siinä päivällä ukko joutui elukkahommiinkin. Sonni piti saada aitaukseen, mutta se sai sähköiskun ja sekosi. Ja sonnin kohtaloksi koitui teurasauto :, ( Näillä tutuilla oli nyt kuollut muutama karitsa ripuliinkin. Että surullista heille kuului. Mutta toiselle tuttavalle kehaisin Hetaa ja Sammakkoa, ja ehkäpä jossain vaiheessa hänkin lähtee sinne ;)

No nyt tämä flikka painuu kaffeelle ja työputken aloitukseen :( Kivaa aloittaa pikä jakso, kun jo valmiiksi ihan väsyny ja selkä kipiä.. No pakko se on.

EDIT 22.00: Muokkasin noita deco-listoja. Nyt ne menee alkuun yhtäaikaa ja lopussa ne eriävät. Ainoastaan inhottavaa tämä on sille yhdelle, joka joutuu lähettämään decot erikseen. Mutta mutta..