Onpa ollut rankkaa töissä. Yksi sairaanhoitaja oli poissa, kun lapsi sairastui. Toiset oli sitten pinna kireellä ja jokainen juoksi pää kolmantena jalkana. Olin kauemmin töissäkin, kun tutkarissa oli kaikki myöhässä. No huomenna (jos voin) vahinko takasi :) Olin taas kaimani työparina. Hih, muiden ei tarvi, kun huutaa vaan yhtä nimeä, ja molemmat vastaa ; D

Joo, jonnekkin tekisi mieli lähteä. Kauppaan meinaan. Mutta väsy vei tänäänkin voiton. Huomenna olisi tarkoitus mennä Juhiksen siskon kanssa metsälle. Nii, ukko osti kopan mansikoita. Ne piti tietty perata ja laittaa pakastimeen. Ja yksi litra säästettiin ilta napostelua varten.

Tässä olisi niitä mun kortteja:

747092.jpg

747101.jpg

Tuo poikapeikko on menossa Laurille nimpparilahjaksi. Loput on näitä muuten vaan tehtyjä. Joita sitten joskus muokataan lisää, jos on tarvis. Ei ne ole mitenkään hienoja, mutta jotakin piti saada tehtyä äkkiä.

Jännä, on ollut kova tuuli tänään. Ja olen jo kauan yhtä tiemme varrella olevaa puuta seurannut. Tänään se kaatui sitten. Onneksi kylläkin metsään. Töistä tullessani se oli pystyssä ja kun menin käymään vistalla hiukan myöhemmin, oli se sillä aikaa kupsahtanu.

No nyt tämä likka lähtee saunaan :) Ja tein myös sellaisen päätöksen, että leikkaan hiukset...