Kukkuu, pikkulanttu nukkuu... Oho, menipäs taas asian vierestä... Siis vielä täytyy jaksaa tehdä töitä! Mutta, postin mukana oli ilmaantunut lappu, että jokin odottaa minua siellä. Voi ihanaa! Say parini Sanna olikin laittanut mulle yllärin kiitokseksi lähettämistäni paketeista!! Ihan liikutuin :, )

733615.jpg

Hih, kivaa hakea pakettia; ennenkuin ehdin edes pakettia nähdä, postineiti huusi toiselta puolelta hakeissaan pakettia " oi, miten ihana paketti!" :-D Ainoastaan harmitti, että posti oli läiskässy molempiin puoliin lappuja, joista näkyi molempien osoitteet. Mutta olihan Sanna päällystänyt osaksi tuon pahvilaatikon tuolla ihanalla Puh- paperilla. Sisältö oli aivan ihana!

733616.jpg

Voih... KIITOS KOVASTI SANNA!!!! Piristit kyllä pitkää työviikkoani!! Ja vielä on pakko erikseen laittaa kuva niin IHANASTA kortista:

733618.jpg

Mutta, pitihän Arttukin yllätyksestään. Namit maistuivat oikein hyvin!

733619.jpg

Kuva hiukkasen heilahtanu, kun oli kyllä vaikeus saada kuva siitä namin kanssa... Sinne katosi parempiin suihin :) Heh, loput laitoin pöydänpäälle keittiöön, jolloin reppana istu kuola valuen siinä vieressä. Hassu.

 

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS

VIELÄ KERRAN KIITOS!!!

Ja Artulta myös kiitos Animal Glitters # 212511