Mun kesä kassi nimittäin (eikä ole kuin n. kuukauden myöhässä...) Ihan se ei onnistunut, mutta tämäkin oli tällainen ensimmäinen yritys ja tekele. Ulkoapäin se on ihan ok. Sisäosa on jostain syvältä sieltä...

706910.jpg

No sellaista se on. Mitäs sitten alkaisi tekemään puhteena? Kassinkin sain sitten virkattua valmiiksi yöllä töissä :) Muuten ompelin sen sisäosan eilen.

EDIT 4.7 KLO. 18.12: Tuosta kassista; ten isoäidin neliöitä 8 kpl, noin isoina. Liitin yhten ja tonne yläosaan tein muutaman rivin pylväitä, noitten kahvojen takia. Ohjetta ei ole, kassi on temmastu tuulesta.. Sisäosan ompelin valkoisesta pellavakankaasta. Kahvat Sinooperin ale-korista. Lankana: tuo vaaleanpunainen taisi olla jotain Tenessee (?) ja vaaleansininen jotain loppua lankalaatikosta.. (heh, oikia jämien jämä)

Tylsää lähteä töihin! Ulkona on ihana ilma; aurinko paistaa täydeltä terältä ja Hei! Mun elämänköynnös kukkii!! Huomasin juuri äsken, kun vilkaisin pihalle ikkunasta. Ja japanintatar levittäytyy/ leviää meitin pihapöydän yli.. Nii, on tylsää lähteä töihin, iltavuoroon. Mitään ihmeellistä ei oikein viitsi tehdä, kun kumminkin on rankka ehtoo tulossa. Ja huomenna taas aamuun. Sitten aloitan taas valvomisen. Mutta mä menen vaikka pää paketissa lauantaina Vehmaalle!

Arttukin sai eilen ehtoolla kauhian hepulin! (tai niitä hepuleita se saa monta kertaa päivässä, ja viileemmillä ilmoilla pahempia) Ehtoolla oli sen verran viileetä, että se jakso juosta pihaa edes takaisin vaikka kuinka kauan. Juhis onnistu nappaamaan siitä vauhdikkaan kuvan:

706908.jpg

Hih, se on VILLIN näköinen. No ei mar, kaipa mä tästä rupian "tekemään" jotain evästä töihin.. Kohta puoleen kun sinne joudun lähtemään.

 

 Animal Glitters # 212511 WUF taas kaikille!