Taas meni viikonloppu aivan liian äkkiä! Höh! Voisin olla viellä hetken vapaalla, en laittais yhtään vastaan ylimääräisistä vapaapäivistä. No kaipa se siitä sitten taas. Ensi viikolla on jo väliarviointi! Hui!

Mutta sen verran olen jo joulua ajatellu, että laitoin tuon laskurin tuonne reunaan taas. Ihan oikein päivät eivät mene täällä Suomessa, mutta kaipa sen kestää..(vai olisiko jollain tiedossa Suomalaista laskuria???) Olimme ostoksilla lauantaina ja kävin sitten Tiimarissa.. Ja senhän arvata saattaa, että mitäs tuli ostettua :) Askartelutavaraa tietenkin! MUTTA joulukorttien askarteluun! (tosi hyvä syy...) Hih. Ja tanssijalkaa vipattais! Lauantaina olisi ollu Yölintu Valaksella, mutta sen verran väsyneitä oltiin, ettei jaksanu lähteä. Ensi lauantaina kyllä mennään!

Kumma väsy vaivaa taas. En tiedä johtuuko se syksystä vai mistä, kun koko ajan väsyttää. Silmät ei tahdo pysyä auki ja nukun kamalasti! Illalla sammun jo 10 aikaan ja päivällä nukun melkein aina 2h, viikolla vaan 1h. Ihmettelin sitä tuossa ja aloin syömään vitamiinilisääkin. Tulos: tänä aamuna kurkkua karvasteli. Nonni! Eipä ole reilua! Nyt kaikki mahdolliset ja mahdottomat vitamiinit ja tropit mulle tänne!!