Eilen ja tänään on koko ajan tietiskka tökkiny. Jotkut sivut aukeavat heti ja joissakin kestää tuhottoman kauan. Ja taas menin ja vaihdoin sivupohjaa :) Tämä pohja on Tuuliviiriltä. Napin löytää tuosta sivun laatikosta. Kokeilin monia eri pohjia, mutta mikään ei oikein tuntunu sopivalta (tai sitten musta on tullu kranttu, tai pohjien tekijöillä on liikaa valinnan varaa hienoista pohjista) No joka tapauksessa. Antaa nyt olla tämän tässä, edes hetken.

Kyllä huomaa, että syksy on tullut! Ihanan kirpakoita aurinkoisia aamuja on ollu. Mikäs sen kivempaa, kuin mennä ulkoilemaan asukkaiden ja Artunkin kanssa. Nii, sitä harjoittelua on tosiaan enää 2 viikkoa!! Mihin ihmeeseen se aika hupenee!!!??? Pian on jo joulu. Pitäisi varmaankin ruveta sitä kalenteria tekemään, mutta kun en osaa päättää, miten sen tekisin, liikaa vaihtoehtoja päässä ja toteutuksesta ei tietoakaan. Mutta Tonttuna olemisen pari on jo selvillä, ja osan lahjastakin olen jo saanut aikaiseksi. ;) Hih, mutta eipä siitä sen enempää, ettei vaan mitään paljastu etukäteen Tuulalle :)

Enkä vieläkän ole saanut mitään aikaiseksi, joten kuvattavaa ei ole. Paitsi, tukkaa lähti tänään reilu 30cm pois............ Heh, istuin parturin jakkaralla ja hän kysäisi, kuinka paljon hän voisi ottaa tuosta, hmmm, kuivista latvoista pois. "anntaa mennä vaan!" Hih. Ylläri niille, jotka tietävät, miltä viellä äsken näytin. Ja uudet rillitkin olen hankkinu! Nyt näkee taan ja rillit pysyvät jopa nenällä ilman, että valuvat jatkuvasti alas. Ei mar, täytyy lopettaa. Ukko menee töihin ja täytyy saada makkari pimiäx :) Kuulumisiin!!