Eikä nappaa mikään! Motivaatio kaiken kanssa on täysin nollassa. Flunssa ehkä jo hiukan helpottaa. Eilen tuli yllättäin kutsu 80-v kaffeelle! No pitihän kortti tehdä ja äkkiä saada jokin lahja. Lahja olikin vaikea juttu, kun mikään kauppa ei ollut auki :-/ No veimme sitten kermalikööripullon (niin tyhmää kuin voi olla!) ja tässä olisi korttimme:

873148.jpg

perus kamaa...

Syksykin sitten mennä huristaa etiäppäin. Harjoittelua on viellä se 3 viikkoa (pläääääh). No nyt syksyllä on tiedossa paljon ohjelmaa viikonlopuiksi. Huh huh.

15.9: Voimakonepäivät Paimion Kyysilässä!!! Kaikki joukolla mukaan!! Tapahtuma alkaa klo. 10 ja jatkuu aina klo. 17 asti. Tästä pääsee tutustumaan Nairankosken voimakonemiesten sivuille, josta myös lisätietoa tapahtumasta. Sivuilta löytyy myös kuvia viimevuoden tapahtumasta, jolloin homma oli paljon pienemmissä mittasuhteissa toteutettu.

16.9: Blogitapaaminen Hetassa. Jänskättää :)

21.23.9: Hyvinkäälle. Ja 22.9 klo. 10 Artun joka syksyinen trimmi.

Kyllä siinä olisi ihan tarpeeksi toimintaa. Mutta ei, joka helv... päivä sukulaisten täytyy täällä pyöriä. Mä en kertakaikkiaan jaksa passata enää ketään. Kahvia kuluu tuhottomasti, tiskiä tulee jatkuvasti, kokoajan saa vahtia Ukon isää.... MÄ EN JAKSA enää! Mä nukunkin nykyään pirun vähän. Kokoajan saa olla hermostunu ja stressaantunu, että koska ne taas tulee ja mitä taas täytyy tehdä. Mun sukulaiset käy niin harvoin. Tympii, teksi mieli olla pois harjoittelusta sallitut päivät, jotta saisin olla edes paripäivää rauhassa kotona, eikä tarvisi ketään passata. No joo, menen tästä muualle kiukkuamaan.