VIIMEINEN VIIKKO!!!!!! JOKA TARKOITTAA 4 PÄIVÄÄ!!

Ja loppuviikolla vauvaa katsomaan ;)

Ei mar. Piti sitä vaan tännekkin tulla ihmettelemään, että kun mikään ei huvita eikä kiinnosta, niin ajattelin nyt esitellä uuden projektini. Tätä projektia olen aloittanut jo kesällä, ja vielläkin se on ihan vaiheessa. Elikkä aloin tekemään miniroomia! Mineilyä en kyllä ole viellä mitenkään muuten "harrastanut". Tämä on tällainen pienimuotounen juttu, jota ihan kokeilu mielessä aloin tekemään. Ja nyt sen tekeminen kyllä on myös jäissä, koska pitäisi (HUOM PITÄISI!!!) lukea tentiin ja tehdä tehtävät pois päivänjärjestyksestä. Tässä siis 1. miniroom

1054033.jpg

Kuvassa vihertävän raidallisella tapetilla päällystetty "koppi" ja ruskean sävyisellä lakalla lakatut "lattialaudat" ja raamit. Hih. Keittiötä tästä kovin yritän saada aikaiseksi. Muuten käytän omia vanhoja nukkishuonekaluja.

Mutta eipä tässä muuta ihmeellistä (olisin tietty VOINNU lukea tämänkin ajan....) Ja joulu tosiaan tulee kovaa vauhtia! Olen saanut valmiiksi pientenilojen joulukalenterin ja se lähtee saajalleen huomenna. Sitten sain jo paketoitua "tonttuna joulukuussa" paketinkin ja sekin lähtee saajalleen huomenna :)

Karmii vaan, että onkos yllätykset saajalleen mieluisia....

Ei mar, menekin tästä aamutoimiin X-/