Täällä sitä keikutaan! Olen kyllä aika väsyny, viime yö meni pyöriessä ja miettiessä erinäisiä asioita. Pakotin itteni nousemaan ylös, kun huomenna olisi taas tarkoitus yrittää koululle päin mennä ;-) (ellei kukaan peru tuntejaan...)

No joo, se mun projekti etenee hitaasti, mutta varmasti. Millään ei meinaa saada kaikkea likaa irti, vaikka kuinka hinkkaa ja laittaa mitä ainetta vaan! Grrr! Hampaat irvessä olen vehkonut siellä kopissa. Lupasin niitä kuvia. Elikkäs, tässä hiukan kuvaa alkuhommista:

1226364.jpg

Sekaista on, mutta osa roinasta ja liasta on revitty irti.(kyllä, penkkiä EI ole siivottu!ja se on OIKEESTI noin likainen!) Pöydän ajattelin laittaa toisin päin tuohon ikkunan eteen.

1226365.jpg

Tässä tupakamarin toinen puoli. Isolle seinälle ehkä jossain vaiheessa tulee vanhanaikainen jatkettava sänky (kunhan saamme sen joskus) kuvassa oikealla, takimmaisen tuolin vieressä olisi alkovi. Sinne laittaisimme kangaspuut.

1226369.jpg

Kuvassa siis alkovista. Kuvassa oleva auringon varjo siirtyy komeroon ;-) Ja tässä on ne kangaspuut osina (arvatkaa vaan kuka ne osaa enää koota????!!!!) Ja näkyy siinä olevan sen haitarin koppakin (tuo musta..) Tällaista oli siis viellä perjaintaina.

Nyt huoneessa näyttää tältä:

1226366.jpg

Kuvan kaapit on löydetty komerosta. Ne oli siistit, ja totesin niiden sopivan nyt tuohon ikkunan eteen. Seinälle jo ripustin yhret vanhat länget (vai mitkä nuo nyt olikaan......) Tuota lipastoa ajattelin seuraavaksi ruveta laittamaan, mutta se ei käykkään päinsä, se on jotain ihme materiaalia, ja ajan myötä se materiaali on siitä irronnut liuskottain (on ilmeisesti jotakin ohutta levyä/ pinnoitetta), eikä sitä voi siitä repiä irti. Ja joku viisas on joskus maalannut jotakin tuo lipasto tasonaan; se on täynnä maalin roiskeita :(

1226367.jpg

Huoneessa jo olleet hyllyt siirsin oven molemmille puolille (joo-o, tein sen siirron yksin= nyt on selkä jumissa).

Että tällainen tilanne oli sunnuntaina. Nyt tänään en varmaankaan tuonne koppiin kerkiä, mutta jossain vaiheessa kyllä jatkan ja otan sitten kuvia taas :-) Nyt rupian aamu toimiin...