Nyy oli pakko nousta aikasin, kun on tuo hemmetin tutoriaali juttu viellä kesken. Palautus on siis tänään klo. 12 mennessä..... 316954ebxpis53cx.gif

No kaipa mää sen tästä viellä saan tehtyä... Mutta pakko oli välillä tehrä jotakin muuta juttua! Ja ajattelinki, et laitampa tän nyt mut tehtyjä kortteja. Elikkä aloitetaampa vaikka synttärikorteist. Oli tuossa Ainon 2-v ja tulossa on kummipojan 5-v synttärit. Tässä heitin kortit

1294747.jpg

Ja sitten; ystvänpäivä kortteja. Niitä kun ei aikaisemmin voinu kuvata ;-) Tässä siis eka satsi

1294748.jpg

Tässä toinen

1294750.jpg

Ja viimeinen satsi

1294751.jpg

Elikkä, Mangolia on nyt sitten levinny tännekkin..... ;)

(hiuka ova kuva suhmuraissi, mutku kortit on jo omistajillaan, ni eipä niit voi enää kuvat uudelleen... Tai se on kameran vika, et ne on tollassii..... Käyttäjä on SYYTÖN......)

Että tällaista täällä. Sunnuntai mun jännittä! HUI! Tulee vieraita ihan tuolta kaukaa.... ;-) Kaipa mun täytyy tästä sitten ruveta tekemään sitä tutoriaalia ja sitten täytyisi alkaa siivoamaan.. (on sen verran kauhian sekaista, et ei tän kettä kehtaa päästää..) Ja tarttis varmaan miettiä, mitä sitä tarjoais... Hmmm luulen, et luotan mun pravureihin, joita ei ole tullut tehtyä ainakaan puoleen vuoteen.... MIHIN SE AIKA HÄVIÄÄ?????!!!!!

Nii joo, se koppi! Siit pit viel sen verran san, et seil o ny mun askartelujutut. Et nyy en löyrä hetkeen yhtään mitään! :-/ No kaipa ne tästä sitten löytyy.. Sinne koppiinkin olisi kova mieli teko mennä säätämään, mutta nyt on pakko tehrä tärkeimmät enste.

Ja täsä viel Arttu nukkumassa:

1294752.jpg

Tässä on selvästi "mene ny helvettihin siittä sen kameran kanssa!"- ilme ;-D