Tämä ihana pohja on Bluelta.

Tämä koira-soittimen kanssa on ollut jo kauan yksi suosikki kuvani! Nyt sitten oli otettava sellainen pohja! KIITOS siitä!

Mitäpä tänne. Ikäviä sattunu ja toisen synttäreitä juhlittu. Oli niin kova meno 2-v synttäreillä, että oksat pois! Hih, no mitäpä saattaa odottaa, kun liuta mukuloita leikkii... ;-) Oli kyllä niin piristävää katsella niiden leikkiä. Omankin kyllä haluaisin... Kun alkaa tuota ikääkin jo olemaan..

Mutta tosi kivaa mennä viemään osaanottokukkia, kun Ukon suku päätti taas sitten alkaa kinaamaan. Että mä en käsitä! Kuka teistä voisi nälviä ja vittuilla (sorry kielenkäyttö) muille jos oma äiti olisi juuri kuollut??!! Juu, kyllä vaan. Että teki mieli heittää ruusut kaivoon! Ja todeta, "että pirä kimppus, eihän meistä kukaan tätiä kaipaakkaan!" Oli kyllä hyvä, että menimme kumminkin sinne synttäreille, vaikka mieli maassa olikin. Emme hennonneet pilata pikkuneidin juhlahumua, olihan hän jo koko viikon odottanut synttärikemuja. Että eiliseen mahtui monia tunteita, ja onhan niitä mahtunut tähänkin päivään. Ehkä liikaakin.

Mutta mun on nyt PAKKO alkaa lukemaan tuohon hemmetin tenttiin, vaikka ei millään kiinnosta!