Täällä sitä jo keikutaan hereillä !! Ihana ilma ulkona ja kohta suuntaan siis sinne :-)

Mutta kyllä tansseissa oli pitkästä aikaa IHANAAAAAAA !!! Jani & Jetsetters on MAHTAVA ! Mää ole nyy iha innoissani. Pitkäst aikaa... Kyllä sitä tarvisi vaan käydä enemmän tanssuloimassa, mutta kyllä niiden lippujen hinnat ovat turhan korkeat :-/ Eikä kumma kyllä ollut kovin paljon ihmisiä. Sillain tarpeeksi. Oli kyllä kiva nähdä Mara med isäntä ja Tepa med häne isänt :-)

Kyydissämme piti tulla kaksi henkilöä, toinen tulikin, mutta toiselle ilmaantui yllättävä este. Ihan viime metreillä ystävämme 2 uuhta alkoi poikimaan !! Toivottavasti kaikki meni hyvin, kun ennen aikaisesti tulivat. Hih jänskättää.. Olisi kyllä ollut kiva nähdä hänet, mutta lupasi tulla isäntänsä kanssa kaffeelle ensiviikolla :-) Ehkä sitten selviää paremmin miten lampaat jakselevat.

Mutta kaipa mun tarvii mennä tästä taas, että kerkiän uloskin nauttimaan. Tänään siis pitäisi lähteä äitylle syömaan Mynikselle ja sieltä mamman luo kaffeelle Nousteeseen :-) Että sellaista keikkaa tiedossa. Ja kaipa huomiseksi pitäisi saada jotakin aikaiseksi, kun on tulossa ukon serkut käymään. (ovat käyneet viime kesänä pihalla kääntymässä...)