Nyt on yksi tehtävä tehty ja siitä tuli oikein, öh, tekninen.. ;-) Tosin se ei toimi mun koneella niin HIENOSTI kuin koulussa :-( Mikä lie syynä?! No valmis se on kuitenkin, keikkuvine mummoineen.

Ihana ilma! Ja paljon olisi tekemistä kotona, mutta eipä auta, pakko on lähteä Hyvinkäälle! Artun trimmikin on käsillä; lauantaina jälleen nypitään turkki pois. Tuolla naapurissamme on tuossa jokin aika sitten aloitettu talon rakentaminen, ja tänään siellä oli jo aamusta kova tohina ja huiske. Sama meno jatkuu vaan edelleen.

No mitäpä tästä. Laitan tässä valmiiksi viellä parit kuoret; Mimikolle matskua, kun vaihdettiin hiukan askartelumatskua ja hänen ihanat jutut tulivat tänään. Sitten lähetän maanantaina vielä 3 ATC-korttia Äärelälle. Hänellä on siellä viellä vapaina muitakin kivoja ATC-kortteja. Omat vapaat korttini on vaattu siis hänelle. :-)

Eli alkuviikosta on postia liikkeellä :-) (jotakin piristystä tähän apatiaan) Tämän aamun pelastus oli söpö kuva Eddiestä. Tosin saamani kuva oli Eddie pesu puuhissa.. Hih. Kisut on kyllä mukavia. Laitetaampa tähän loppuun jokin aika sitten nappastu kuva meillä majailevasta "kulku" kisusta. Tämä kisu on meille muutama vuosi sitten tullut jostakin muualta ja nyt sen arkuus alkaa olla jo tiessään, että ehdin napata kuvankin.

1353842.jpg

Vauhdikasta viikonloppua!!