Meinaan onnellisuutta. Ukon sisko soitti ja kertoi, että hänän tyttären raskaus on keskeytynyt. Maanantaina oli alkanut runsas kirkas verenvuoto ja vatsan nipistely. Tyksissä oli kehoitettu olemaan rauhallisesti, kun tiistaina oli neuvolalääkäri ja tämä on ihan normaalia. MUTTA eipä ollut tiistaina kuulunut enää sydänääniä, ultrassa näkyi kyllä pienen pieni ihmisen alku, mutta ei elä enää. Sai lääkkeet ja sitten odottelemaan "luonnollista" postumista. Aamulla aikaisin sain viestin, että oli tyttären avokki vienyt tyksiin. (en tie oireista, mutta uskoisin, että kaikki ei ollut hyvin.)

Tytär oli sitten "vain" sanonut äidilleen (joka on "hermoheikko" = hermostuu heti pirusti) puhelimessa, että hänet nukutetaan, eikä muuta. Nyt sitten tässä selvisi muutamna tuntia sitten, että oli nukutettu ja lääkäri oli vetänyt kuolleen sikiön imukupilla pois, kun se oli jäänyt jumiin synnytyskanavaan. YÖK! Että se siitä onnellisuudesta. (ja ketä kiinnostaa.....) Ja siis TÄMÄKIN raskaus päättyi kesken.

Mutta ihmettelen myös, että mihin on kadonnut parit kommentit!? S-pstiin oli tullut 2 ilmoitusta kommenteista, mutta enpä niitä täältä löydä mistään. Toinen kommentoija oli "tuttu" mutta toinen vieras. (tai olen jossain nimen kuullut, mutta mitään hajua ei ole blogista) Kumma juttu. Noo- ehkä ne joskus löytyvät jostain täältä syövereistä.. Mää painun taas touhuamaan jotakin muuta. Jos vaikka vaihtais verhot... ;-) (joo pitäis lukea tenttiin.........)

 

EDIT KLO 20:21: Nyt tuli ne kadonneet kommentit näkyviin! Mitä lie hassua tää netti touhuaa. No hyvä kuitenkin ;-)