Onpa taas ollu päivä!

Aamulla kouluun istumaan turhanpäiväiseen labratunteihin, tai oli ehkä se hyöty, että kesää varten oli hyvä kerrata vähäsen noita happi-juttuja. Kyllä tuli pelko persiiseen, kun yksi meistä sai laittaa happipullon käyttökuntoon. Se piti jumalatonta sihinää ja vinkunaa! Oltii jo varmoja, et viikonloppua ei nähdä....... Heh, ope sitten irroitti siitä happipullosta sellaisen kostuttimen (jollaista PITÄISI KÄYTTÄÄ JOKA PAIKASSA ja joita siis en ole ikin nähny käytännössä......) nii vesi lensi kauniissa kaaressa ympäri huonetta.... Hih, yksi luokkakamu huusi, että ei halua kuolla vielä.... No lopputunnit meni sitten.... öh... niin sanotusti levottomuuksien puolelle..... (kaluja käsissä ja silleen...) Hi, mää sain leikki olevani anestesia lääkäri.... Joka ei sitten loppupeleissä osaanu mitään muuta ku sählätä niitten putkien, tuubien, laryngoskooppien ja happimaskien sekä pallongin kanssa.... että sillai. No enpä ollu ainua, joka sohlasi minkä kerkesi ;-)

Ja kun tulin kotio KAUHIA jyske ja pauke! Naapurissa HIUKAN räjäyteltiin kalliota.... :-0 ! 442972sh1ad7ckkb.gifNooooo sellaista.. Juhis on vieläkin saikulla, polvi edelleen kipiä ja hiukan turvoksissa. Leiposin taas tänään. Se on jotenkin terapeuttista! Olis varmaankin pitäny tehdä pullataikina, jota olisi mätkinyt ja paukutellut. Olisi saanut purettua suurimmat kiukut ja patoutumat siihen.

 

Sitten ihmettelen Artussa yhtä juttua! Se nuolee maasta linnun.....PASK........ AA!!! HYI YÖK!!! Mitä helv... sellainen tarkoittaa??!! Ja niin, eilen tuossa melkein pihalla oli iso kettu, kapinen sellainen!! Juhiksen yksi entinen työkamu oli kymässä ja intoutui, että se pitäisi ampua! Että miksei meillä ole pyssyä... Joooooo-o. Me emme kyllä harrasta metsästystä....... Totesin vaan, että hänen täytyy tuoda seuraavalla kerralla mukanansa yksi.. Onneksi ei ollu susi.. Niitä tuolla Myniksen suunnalla kuuluu liikkuvan oikein monta.

Dog w/ Pecking Yellow Chicks Images

Kaipa tästä täytyy ruveta tekemään jotakin muuta.... Lukea en jaksa enää tänään. Ehkä huomen aamulla luen hetken ja sitten leivon vielä jotakin pientä.

Bored Diddl Mouse on Books Stack Images