Täällä meikä aloittaa hissun kissun aamua... On vapaata. Ihmettelin tuossa, että mitenkä ikin jaksan noita kamalia työputkia, kun jo kahdesta päivästä menee ihan loppuun!? :-/ Rankkaa on. Ja varmemmaksi käy, etten tunne olevani oikealla alalla... Ahdistaa ajatus, että joutuu olemaan tuolla nyt koko kesän..

Mutta mukavampaa asiaa! Heta (siis Tatsi, jos joku sitä ei nyt vielä muka tienny ;) oli eilen täällä Paimiossa!! Kylläpä oli mukavaa rupatella pitkästä aikaa! Ja olin sen varran ahkera, että PYÖRÄILIN Vistalle ja takaisin. Ja jaksoin polkea Preitilän mäenkin KOKONAAN ylös!!! JEE! Kesän yksi saavutus tehty, nimittäin polkea Preitilänmäki ylös saakka. Tosin matkalla törmäsin (mäen päällä) yhteen tuttuun ja piti sitä jäädä taas juoruamaan :-) Näyttelin Tilda-ostoksiani ja hä oli ihan ihastunu, vaikka ei askarrella "osaakkaan". Hih, kertoi, että on niin vaikiaa keksiä askarteltavaa lasten kanssa (on siis töissä kehitysvammaisten koulussa). No eihän se mitään! Lapset kyllä keksii ja muut työtoverit. Kaikki eivät pidä näpräämisestä. Ja hän keksii kaikkea ihanaa pihalle! (voisin vain haahuilla heitin pihalla...)

Tänään onkin tiedossa monenlaista ohjelmaa! Heh heh kauppaan menoa..siinäpä sitä ohjelmaa onkin ihan tarpeeksi! Ja Arttu! Kerkesi jo tossa aamulla rähjäämään kaivinkone kuskille ja asfalttimiehille. Ny se lepäilee, kun oli rankkaa tuo vahtiminen.. Ei mar. Kaipa mää täsä yritän jotakin pientä alkaa tekemään. Harmi vaan, että toinen jalka särkee kokoajan. Särki jo eilen :-/