Kyllä on kuuma! Kyllä mulle ainakin vähän vähempikin lämpö riittäisi! Mutta mutta.. päivittelyt ovat olleet pikkasen jäissä.... olen käynyt töissä (jos muka joku sitä ei viellä tienny..) työpäivät ovat lyhyimmillään normaalit mutta muutoin tulee 9-10h päiviä. :-/ No kyllä mulle raha kelpaa ;-)

Lisäks aikka o viäny ny uusintatenttii lukemine. Joo, sisäl o tyhmää lukke, joten ajattelin men ulos lukema. PASKAT! Siittä mittää tullu. Perse liimautu penkkii kiine ja hiki valu. Arttu ravas ympärs pihaa ja paskans iha parin metrim päähä. Kauhia haju! Sitte tul liuta kärvässi ja paarmoi viäl lisäx. Pari hyttystäkki siihe tul inisemä. Hermoha siin men! Siirryin sitte sisäl, josa orotti kauhia kaaos! Pitäisis varmaa siivotki.... no siivosi saunan ja pyyhin pölyt ja vein mattot pihal. Pyykkiäki pesin parit koneelliset.

Eile ehtol sitte tajusi, etten ol lukenukka! Laskeskelin ja lukaisin kaik läpitte. Kyl nyy hiuka hirvittä ku se tentti o tänäpe!(tollasta lukemis ol siis eile) Lauanta o tulos vierait ja pitäisis saara kaik mattotki takas sisäl ;-) (juu, ne o vieläki pihal) Mää uskal sin men ko itikka lauma hyökkää mun kimppuu!

No mää menen jatkama kertaamist ja ottelen kuvia sitten vaik ehtoste :-)