Huomenta vaan kaikille! Ihan tasapuolisesti. Kaikki höpäjää lomasta: lehdet, työkamut, tv, radio...... Nii, mikä se semmoinen LOMA oikein on? Ai saa viettä vapaa-aikaa ihan miten huvittaa? Saa tehdä, mitä tykkää. Niin, siis ei tarvitse olla töissä?!! Jaa jaa...... Mitä se sellainen on? :-/

Eilen oli VAPAAA PÄIVÄ! Siis päivä. Ja taas tänään töihin. Tämä tuntuukin mielenkiintoiselta: pitkä ilta (12-21.30), aamu(7-15), pitkä päivä(8-20), aamu(7-15.06) Eipä tässä paljon kotona oleilla... Mä voisinkin hei muuttaa tonne osastolle! Mitä mä turhaan käyn täällä kotona kääntymässä ja nukkumassa. No, onneksi on näitten pitkien putkien jälkeen ihan 3 VAPAA PÄIVÄÄ PERÄKKÄIN!!! Se siis tarkoittaa sitä, että mulla on JUSSI VAPAATA!!! <3 Ja uusi lista näyttää hiukan helpommalta, ei ole 4 pv. enempää putkessa, kun on vapaata (yksittäin siis).

No täytyy tässä itteänn sen verran kehua, että sain siivottua (= järjesteltyä) askartelutavaroita hiukan. On ne edelleen levällään, mutta nyt on pöydällä enemmän tilaa. Kehtaa päästää pojat soittelemaan ;-) Ne onki täsä ollu usseen soittelemassa, eilen ehtoolla heillä oli keikka. Eiköhän se siittä sitten lähde heitin projekti pyörimään.

Juu, niin sain tehtyä YHDEN vaivaisen ATC-kortin. Käytin pelkästään jämä/ kierrätys matskua.(eli sälää, mitä pöydältä löyty)

1646243.jpg

Sitten aloitin/ jatkoin Artun valokuva-albumin työstämistä. Parit ekat sivut epäonnistuivat täysin! Mutta kaksi ihan jo onnistui siedettävästi. Kuvaan ne sitten joskus. Ja sitten ostamani iso tarjotin pääsi vihdoin ja viimein työn alle! Saas nähdä, mitä siittäkin tulee... Aloitettu on kumminkin ja tavoitteena on saada se jussiksi valmiiksi (?????!!!)

Sitten aijattelin tehdä kirppis-sivun. Olisi ainakin käyttämättömät nalle- puh jumbomukit tarjolla. Niitä on 4 kpl. Hinta 10€ + postimaksut. (tai hakee ne täältä paimiosta) Mukit ovat valkoiset ja hahmot on jotenkin kaiverrettu kylkeen. 2 hahmoista on sinisen väriset ja 2 kellertävän oranssit. Jos on kiinnostusta, voi ottaa yhteyttä s-postin kautta. Ja ainahan voi keskustella hinnasta ja silleen! Yritän ehtiä kuvaamaan ne huomenna ja laittamaan tänne.

Mutta mun täytyy nyt ruveta touhuamaan eväitä ja laittamaan vaatetta päälle (kuka tekis mun tukalle jotakin???!!)