Juu, eilen oli kyllä nii kova haipakka meillä! Enste aamupäivällä tuli lapsuudesta saakka (jo reilu 20 vuotta) tuntemani ystävä poikkeamaan poikansa Oskarin, n. 5kk, kanssa. Joku kumma oli poikaan venyttänyt lisää pituutta ;-) Mutta kyllä vaan oli poju suloinen. Tässäpä hänestä näppäämäni kuva:

1625161.jpg

Heh, kävipä meille sitten pieni vahinkokin: oli vaipanvaihto aika ja juttelimme ystäväni kanssa kaikkea siinä sivussa. No, annettiimpa pikkuiselle samalla ilmakylpyä, sillä seurauksella, että heppi triittasi pisut matolle :-D heh kumpikaan ei heti älynny laittaa mitään harsoa päälle. No mitäpä tuosta! Sattuuhan sitä....

Ehtoolla sitten tuli toiset ystävät grillaamaan. Heitin poju, Eetu, täytti eilen tasan 7kk! Tässäpä tämä heppu:

1625166.jpg

Niin iloinen ja nauravainen poika! (ai miten niin itkee ja kiukuttelee.....?!?) ;-) Eetuhan on siis Ainon pikkuveli, ja enhän minä sitten ehtiny Ainosta kuvaa näpätä! Neidillä oli niin kiirusta joka paikkaan ja mulla kamera aina väärässä paikassa :-)

Että eilinen meni sitten ihan tämmöisissä täpinöissä. Tässä vielä eilisaamuisia kuvia meitin pihalta

1625152.jpg

Arttu ja valtava puska. Tuo puska taitaa olla Japanintatar (?????!!!!) Kukistahan minä en mitään tie ;-) mutta tuo kasvaa rehottaa ja leviää HYVIN (ehkä liiankin hyvin) Arttu on aikaste pikkuinen tuon puskan rinnalla.

1625172.jpg

Tässä meitin kesäkukka-amppelit takapihalla, grillikatoksen koukuissa. Toinen oli se lumi----?joku kukka ja toisesta ei mitään hajua... Meinaan tuosta punaisesta. Kukkakaupassa kysyin monta kertaa, mikäs se on, mutta uskokaan vaan, etten millään voi enää sitä muistaa! Hyvin kasvaa! Ei haittaa, jos kuivahtaa.....kestää kylmyyttä hiukan... ;-) eli sopivia mulle! Kuten orvokitkin, joita on etupihalla.

1625180.jpg

Etupihan kukkapenkin kukkivia! Toinen on päivänkakkara!!(se on se valkoinen tuossa...) ja toisesta ei mitään käsitystä! Hyvin kasvaa ja voi..... ;-) että näin taitava puutarhuri..... tietäis vaa kukkien ja kasvien nimetkin, ja lakkais tappamasta niitä kasveja.... Nätti on kukka kuitenkin. Tykkään kovin.

Ei mar, kaipa mä siirryn tästä taas pihalle tonkimaan, kun ukkokin on jossakin päin.... Tierä sitte, koska se ruokaa haluaa... Ukko meinaan. :-)

Aurinkoista päivää kaikille!!