Uusi viikko on alkanut oikein toden teolla. Aloitin jo joulukorttien tekemistä. Ja Maaritin kanssa suunnittelimme hiukan, että ostelisimme jotain kivaa krääsää... Ja ne ponchot oli aivan mahtavat!!!! Ja mun täytyy nyt laittaa semmoisia kuvia, joissa ne on oikian mallin päällä:

199395.jpg

Tämä poncho ei ollut niin kiva kun tämä toinen:

199396.jpg

Sattuipa olemaan vielä saman värisiä vaatteita neidillä päällä:) Huippu söpöjä! Ja neiti poseeraa oikein olan takaa, hih. Kuvia piti lähettämäni myös Maralle, mutta mutta.... en taaskaan onnistunu siin! Tyhmiä nämä koneet (ja käyttäjässähän ei ikän ol mittä vikaa...)Lisäys: kyllä oli ihanaa käydä pikkuneidin ja hänen vanhempien luona kylässä pitkästä aikaa. Neiti on niin piristävä nauruineen ja metkuineen! Kyllä meni huono päivä siinä kohtaa pilalle.

Nyt kun on ollu aikaa, ni olen pyöriny vähän jokaisen sivuilla ja löytänyt muutaman kivan sivun, kuten Tatsin ja Kaisa Ikolan sivut. Ihania juttuja ja tekeleitä. Oikeen piristää kun käypi katselemassa! (ja kaiken kukkuraksi Tatsi on samalta paikkakunnalta kun mä, nouste citystä;) ja niin ku maraki.) Ei mar, täytyypi tästä lähteä Artun kans lenkil ja haukkaamaan raitista ilmaa!