Mun pinna o kiriällä! (joo, taas kerran) Nyt siksi, että tuo kunnallis viemäröinti on edennyt meitin kohdalle. Joten; pihalta nyppästiin puu, joka pötköttää tuossa naapurin pellolla (kuvaan kun saan kameran ukolta..) ojarumpu meni palasiksi, joten uusi täytyy laitta (=lisää maksua!!) ja samalla vedetään kunnallisvesi. Kalliiksi tulee! Ihan hirvittää!!

Ja ellei tuo homma itsessään rassaa, niin tänään, niin kun ne työukot touhuaa tuossa pihalla enimmäkseen, Arttu räyhää tuossa ikkunan takana! Mää ole jo vaikka mitä keksiny sille tekemistä. Ja o se rauhallisempi kun mä olen kotona (oletan niin). Kävin pihalla, takapihalla ja kurkkisin, missä kohtaa ne menee (pääsenkö postilaatikolle, vai en) niin eikös tuo elukka aloittanu sen päiväsen metelin ja rähinän ikkunan takana! No ei auttanu, ku mennä takas sisälle ja Arttu rauhoittui. Nyt kun tulin koneelle, niin se räyhää tuolla :-/

Noo menen jatkamaan siivousta, niin se rauhoittuu. On katsos sitten muuta seuraamista. En edes uskalla ajatella, että mitä meteliä se pitäis, jos kumpikaan ei olisi kotona... Onneksi on viellä pari pv lomaa. Sitten töihin (paskahommiin..) ja kouluun. Noo sellaista se onpi. (Ny se hijeni.... villi veikkaus: seuraa tapahtumia nyt vain hiljakseen......hih, oikeen arvattu) Kyllä se varmaankin on illalla väsy, kun täytyy niin paljon vahtia vieraita miehiä ;-)