Ihana ilma ulkona! Aivan ihanan talvinen ja mulle tuli tietenkin joulu olo. Voi, kunpa tämä sää pysyisi ja lumi maassa ainakin jouluun. Mutta maanantaiksi pitäisi tulla vettä... Saa nyt nähä. Täytyy nauttia vielä kun voi! Olia aamulla aikaisin Artun kanssa kävelyllä ja kun seisahduttiin tarpeille huomasin, kuinka hiljaista oli. Ei kuulunut autojen ääntä, ei linnun laulua, edes naapurin koirat ei haukkunu! Seisoin pitkään ja kuuntelin hijaisuutta. Muistui mieleen lapsuus ja isoisä, joka oli mulle todella tärkeä. Siitä hetkestä olisin voinut nauttia pitenpäänkin, mutta ojassa mönkijä alkoi vetämään takaisin liikkeelle. Sitten katsoin Arttua ja nauratti, kun sen musta turkki oli aivan valkoinen huurusta.

Nyt on kotonakin hijaista. Olen yksin Artun kanssa ja valmistelin iltaa varten paikkoja. Leivoin ja lämmitin takkaa. Ihan rauhassa touhuilen ja nautin hijaisuudesta myös sisällä. Illalla pitäisi tulla vieraita; Maarit ja Antti; Terhi ja Mikko; Minna, Asko ja Aino, jos he ovat vaan kunnossa. Minna soitteli eilen, että Ainolla on nyt sitten ensimmäinen korvatulehdus ja lääkekuuri. eilen ei ollut kuumetta ja neiti oli pirtsakka. Minnaa vaan mietitytti pikkuisen vatsa, joka on mennyt sekaisin antibiooteista.(lasten antibiootit kuulemma tuoksuvat hedelmälle, miksei aikuisten voi tuoksua ja maistua samalle?!) No toivotaan, että he pääsevät tulemaan!

Taidan tästä mennä taas Artun kanssa pihalle laittamaan lyhtyjä ja tuikkuja valmiiksi. Samalla saan taas nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja Artun kommelluksista.

Hyvää pyhäinpäivää kaikille lukijoille! <3:lla!