Ja ihan totaalisesti! Oltiin eilen kattomassa karitsoja, ja ne oli aivan ihania!! Olen muutenkin lammas-fani ja nyt viellä enemmän! Tästä kuvasta tuli hauska, joten se on pakko näyttää:

618552.jpg

Tällä pikkuisella on päässä pieni valkoinen töyhtö, mutta se ei nyt niin hyvin näy. Mutta tämä herra/neiti oli oikea linssilude ;D

Tässä seuraavassa on "lampolan" kuopus.

618554.jpg

Heh, hän ja sisasuksensa (taustalla isomman takana) olivat "yllätys vauvat". Ei pitänyt enää tulla lisää karitsoja, mutta yhtenä aamuna oli emäntää navetan ovella vastassa 1 märkä huojuvainen vastasyntynyt muun karitsalauman sijasta! Oli siinä ihmettelemistä emännällä ja isännällä! Elikkä tämä pikkuinen on nyt tänään 4 päivää vanha! Apua! Niin suloinen!

Mutta tämä "pässinpää" oli selkeesti mun:

618555.jpg

Heh, en meinannu voida lähteä pois. Olisi pitänyt vain rapsutella ja rapsutella :)

Siinä lampaita rapsutellessa ja kuvatessa alkoi toisesta päästä navettaa kuulua vaativaa "ammuntaa" Tämän sonnin piti myös päästä kuvaan:

618563.jpg

Tilalla oli myös 3 vasikkaa, mutta niitä en tajunnut kuvata! Olin vissiin niin sekaisin ihastuksesta noihin ihan pikkuisiin 3 pv. vanhoihin karitsoihin..

Joo vähän muutakin kuulumista. Koulu on nyt sitten loppu! Ja työt alkaa pian. Plääh. No eipä tarvi tehdä mitään kirjallisia tai lukea tenttiin :). Pääsin muuten siitä surullisesta lääkehoidostakin lopulta läpi! (siis vain LÄPI...) Heh heh. Tupperinkutsutkin oli lauantaina. Ja vierasmäärä kuihtui lauantai aamun aikana kasaan, taas kerran. No oli meillä; 5 vierasta+ esittelijä+ mä, mukavaa ja rentoa pölötystä. Sunnuntaina sitten suunnattiin Turkuun Juhanin tädin 83 vuotis päiville. Sieltä tarttui mukaan kukan alkuja ja pihalle lisää perennoja... Ja arvatkaa sataako täällä! Jos tulee sopiva väli, niin ne on mentävä laittamaan maahan. Tosin ei ole kukkasmaata enkä oikein osaa päättää, mihinkä ne laittaisin...

Uusi pohja on Kikiltä. Napin löydät sivun laidasta. Ihanan raikas ja kesäinen.

Notta tällaista täällä, lammas-kuumetta :)