Ja pahasti! Oltiin eilen Katrin kanssa katsomassa heille tulevaa pentua, Paavoa. Ja voi että, kun ne kaikki oli niin ihania!! Mustia oli... 5? (ei niitä rasavillejä pirukaan laskenu..) ja yksi raidallinen. Ihastelin ja olin ihan pöhkönä. Nii, arvatkaa vaan kertoiko talon emäntä, että yksi musta neiti onkin vapaana!! Apua! Se kenen piti kisu ottaa, ei sittenkään sitä ota. Ja mää ole ny ihan pihalla... Mutta kattokaa ny kui söpö:

841980.jpg

Hiuka o tärähtäny kuva.. Mut ei niistä mitenkää saanu mitään kuvaa, kun ne mennä viiletti pisin pihaa! Enkä sittenkään ole ollenkaan varma, oliko juuri tuo se vapaana oleva. Jokaisella on erotus merkit, valkoiset täplät mahassa! (Paavo tunnistettiin sen "hullusta" ilmeestä ja pihkasta päässä.) Mutta niin tekisi mieli tuo neiti ottaa... *huokaus*

Noo, onneksi Kirsi -Marja ilahdutti kirjeellä! Taas kaikkea ihanaa!!

841971.jpg

Posti on ilmeisesti hukannut vkon 33 kirjeen ja Kirsi lähetti nyt sen. Ja viellä on tulossa tän viikon kirje. Kyllä harmittaa tuo postin hukkaaminen! `mur mur mur`. No surku juttu, nyt on sitten toveri elokuu lopuillaan :-/ Tää oli aika kiva juttu. :) Kiitokset Kirsi- Marjalle, kun olit toverini!! Ja tässä on mun loput Marilynit hänelle:

841990.jpg

Hih, täytyi tehdä joka viikolle omansa :) Että sellaista elokuussa.

Tässä viellä mun toiset ATC-vaihdokit Silkulle:

830587.jpg

Aiheina tuolta vasemmalta: "mitä ihmettä", "katse" ja "ruusu".

Ja sitten Se mun pitkällinen projekti. Se on ny valmis! (tai on ollu jo elokuun alusta, mutta kuvaus on jääny...) Tässä siis penkki valmiina ja sisälle jo tuotuna:

841979.jpg

Ihan tuohon se ei jää. Kunhan kuisti tulee joskus valmiiksi, niin se menee sinne. Ja tähän päälle olen ostanut tarjouksesta "romanttisen" ruusu peitteen ja tyynyliinan. Jotta sellaista tällä erää. Kuulemisiin!!