Ajattelimpa päivittää nyt, kun menen iltavuoroon harjoittelussa ja päästään vasta joskus illalla pois. Ja todennäköisesti seuraavana päivänä mennään aamuun. Se tietää heräämistä 5 aikaan. Tai siihen aikaan olenki tässä herännyt, mutta nyt on pakko nousta ylös! Ja n tunnin päästä lähteä ajamaan Saloon. Bläääääh. Mä inhoan iltavuoron ja aamuvuoron yhdistelmiä peräkkäin. Ja nyt kun tuota ajomatkaa tulee vielä paljon, niin sama, kun ei tulisi kotio ollenkaan. No viisi viikkoa...Ja 25 päivää!

No eilen tosiaan oltiin kirpparilla. Siis ei mitään!! Ja jos löysikin jotain mielenkiintoista, niin melkein ostaisi uuden kaupasta samaan hintaan! Yhden nukkekodinkin näin, tosin juorusimme jonkun ukolle tutun kanssa ja en kehdannut mennä katselemaan siihen pöytään. Tai no oli siinä ostaja, ja joku tinkaamassa talosta. Tiedä sitten kuinka halvalla sai. Toisellakin kirppikesllä muuten näin nukkekodin ja toisenkin! Mä kun en niitä oikeastaan halua, niin niitähän mä näen :) Ja askartelutarpeita en ollenkaan. Niin niistä taloista, toinen oli hyvässä kunnossa, vähän raapua ja silleen. Oli Lundby ja sähköistetty(en tiedä toimiko sähköt) ei mitään muuta: 30 €. Ja viereisessä saman tyyliin tehty, ilman sähköjä, täysin kalustettu 60-l tyyliin ja hahmot: 35 €. Ne kyllä jäi sinne.

Ositn sitten rullan pitsiä 2.50 ja vanhan kahvi peltipurkin 4€. Siinä kaikki. Nyt oli kyllä surkiat kirppikset. Ja aika paljon ihmiset kiskovat hintoja. Semmoisista tavaroista kiskotaan , mun mielesta, paljon, joita on saanut ilmaiseksi jostain. Esimerkki: Yvesin sinikukallinen kassi(on myös mulla), jonka sai tilaaja lahjaksi joskus viime keväänä; nyt kirppiksellä 7-10€ huitteissa!! Huh. Paljon oli myynnissä astioita ja lasitavaraa. Löysin ihanan vanhan lävikön: 35€!! Totesin, että saman tyylisen saa nykyään Vapiksesta pikkasen halvemmalla (sitä voi sitten kolhia ja naarmuttaa vanhaksi ;) Äidillä on muistaakseni samanlainen, eikä vissiin siitä tuommoista summaa maksanut..

No kaipa sitä tästä voisi sitten ruveta aamutoimia tekemään, kun kerran hereillä on.