Jaahas, mistäs sitä aloittais... No menempä vaikka aikajärjestyksessä. Eilen, siis lauantaina, oli ne voimakonemisten kyntäjäiset. Ihmisiä kävi paljon! Eipä ollut tapahtuma enää mikään "äijien kaljottelu ja kyntö homma" :) Oli vaikka mitä nähtävää, jos tykkää traktoreista, maamoottoreista, ihme härveleistä tms. Ja hiukan täytynee laittaa kuvaakin:

907280.jpg

Näistä on siis joskus lähdetty...

Tässä pikkutraktoreita:

907283.jpg

Ja olihan mukana vanhoja autojakin! Tässä niistä yksi:

907274.jpg

Ja ehtoolla mentiin Voimakonetansseihin yhteen halliin. Meininki oli rentoa ja mukavaa! No ihan lopussa kyllä oli tulossa nyrkkitappelu, mutta niitä ei kai voi välttää noissa kylätapahtumissa ;) Onneksi ei kuitenkaan kenellekkään käynyt pahemmin!

Mutta tänään oli sitten se Louna-Kolkan blogitapaaminen Hetassa ja sammakossa! Taas muutama blogi sai kasvot! Oli todella kivaa nähdä muita blogin kirjoittajia ja niitäkin, jotka eivät VIELLÄ ole hurahtanut itse tällaista kirjoittamaan. Kaikki heistä Upeita ja Loistavia askartelijoita!!! Ihan kade olin. Ja olihan sitä, ääntä ja naurun remakkaa ;-D Ja näimpä Urhonkin livenä! Ja sain jopa tehtyä sen ATC-kortin loppuun, jota aloitimme Anskun opastuksella. Kuvaa en voi ottaa, kun kamerasta loppui akku (niin kauhia kuvaaminen oli...) Niitä kuvia en tietenkään julkaise täällä! :) Tuolla se nyt latautuu...(nuo toiset kuvat olivat jo koneella) No jokatapauksessa, tuli tehtyä ostoksia; äidille, itselle(ne mitä Heta/ Tatsi meille oli varannut varta vasten, joten ne pidän hyvillä mielin itelläni) ja "hys hys-juttuja".. ;-)

Meikä tästä taitaa painua pesulle ja aloitella viimeistä harjoitteluviikkoa Peimarin palveluksekuksessa! Se täytyy kyllä tunnustaa, että kyllä mulla oli kamalia käsityksiä paikasta, mutta niitä on rankalla kädellä kumottu :) Ja täytyy sanoa, että ehkä hiukkasen jään ikävöimäänkin peimarin ihania työntekijöitä! Ja täytyy sekin viellä tunnustaa, että kyllä nyt on väsyny! Positiivisessa mielessä( kerrankin) :-)

Muistakaahan se ARVONTA!aikaa siis 18.9 klo. 12 asti!