Olipas kiva otsake... No joo, ei oikein jaksa mitään miettiä. Mutta jäljellä olis 2 päivää harjoittelua!!!! (tai tää toinen on iltavuoro...) Siis äkkiä se aika kumminkin meni! Vielä olisi edessä piina; arviointi. Se on joko tänään tai huomenna, eipä ole paljon mahdollisuuksia enää. No jokatapauksessa todella kivaa, toinen ohjaaja oli lopun aikaa saikkarilla ja toinen joutui valvomaan pitkän putken. Ja kaikenlisäksi hän joutuu pe aamuun ja samana iltana valvomaan!! Onko siis mikään ihme, että ovat hoitajat väsyneitä?!!! Hullumaisia vuoroja päivä toisensa jälkeen. Ihan oikeesti, meitä oli nyt osastolla 5 opiskelijaa, ja jokaiselle riitti kyllä hommaa enemmän kuin laki sallii. Ja nämä varsinaiset hoitajat tekevät töitä päivä toisensa jälkeen alimiehityksellä töitä! Ja osan heistä tiedän hakevan muualle töihin.

Miettikääpä tätä: potilas paikkoja on 29 ja aina täynnä. Lisäksi on suurimman osan viikkoa vielä vuodehuollossa ja käytävällä potilas, jolloin potilaita olisi 31. Hoitajia pitäisi olla 6 aamulla, 3 illalla ja 2 yöllä. Yleensä aamulla hoitajia tässä on ollut 5/3 miettikää, onko potilailla turvallinen olo! Aamulla potilaita tulee toimenpiteseen n. 4-5 kpl ja sitten polilta tulee vielä päivystyksiä tai ylimääräisiä. Siinäpä ei paljon potilaiden kanssa keskustella!! Jostain on pakko karsia jotain pois! Ja osastolla ovat ilmiriidoissa hoitajat ja laitosapulaiset. Sitäkin on tässä kuunneltu ja seurattu vierestä 5 viikkoa.

No jotain hyvääkin: Pääsin Paimion sairaalaan kesäksi!! Eri osastolle kylläkin, missä olin harjoittelemassa, mutta sama se! Pääasia, että on töitä!!

Tekeleitä en ole saanut aikaiseksi! Ne yhdet decot, ja tämä tonttu unohti ottaa kuvan niistä sivuista!!! No ei kaikkea voi muistaa ;) Ja nyt sain idean, menenpä kokeilemaan, miten sen voisi toteuttaa...