Böö! Täällä yksi kaheli, joka on päivistä IHAN täysin sekaisin! Alkuviikosta elin ihan ihmepäivää ja tänään olen elänyt torstaipäivää... kiva töissä huomata, että vääriä päiviä on tullut kirjoitettua.... nooo, eipä ole niin paha kuin kirjoitusvirheet, joita sattuu..... (pahin, joka on "tuoreessa" muistissa on `alapäätä pantu perusvoiteella`... Muutin lopuksi, virheen huomattuani ja muidenkin se huomattua, koko lauseen IHAN täysin....) Noooooo mitäpä pienistä......

Niin niitä skräppijuttuja! Tässä on aikaisemmin tehty sivu "Arttu albumiin" (joka jo vilahtaa tuolla aikaisemmassa kuvassakin). Kuva vaan hävis jonnekkin tuolta koneelta/ kamerasta. (onneksi sai näpätty uuden)

1676923.jpg

Ja tässä tämän päivän sivu samaiseen albumiin. Ja tämähän EI sitten onnistunu YHTÄÄN.

1676928.jpg

Et näi. Sitten kokeilin taas jotakin ihme korttiakin väsätä...

1676934.jpg

Hössäsin sen verran, että onnistuin taittamaan tuon reunankin ihan ruttuun :-/

Pitäisi tässä kehitellä jotakin korttia rippikoululaisille ja muutamille synttäreille..... ja tietty hää korttikin on mielessä....... ;-)

Huomenna seilaan Raisioon! Vihdoista viimein... On vapaata, ja meinaan käydä koko läänin läpitte! Käyn Ikeassa, Myllyssä, isukin luona ja mammelinkin luokse olisi tarkoitus mennä. Ja jos jaksan, niin menen kuluttamaan lahjakortin Kodin 1:seen :-) Että sellainen päivä huomenna tiedossa! (rankkaa tulee...) Niin ja erinäisiä lahjojakin PITÄISI jo katsella.... Niistäpä en kerro enempää ;-)

Jaahas. Siinäpä taisi olla kaikki. Jooo-o.