(ku en ny muutaka keksi..)

Tänään oli viimeinen kerta Salottoa--> eli se on mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu tapaamis paikka, jossa pidetään ohjelmaa ja juodaan kaffet sekä tietty jutustellaan ja kysessään kuulumisia. Meillä oli viime keskiviikkona eka kerta siellä, ja kuten arvata saattaa aiheemme silloin liittyi MUSIIKKIIN! ;-) Maarit teki hienon musavisan. Tänään aiheemme oli (YLLÄTYS YLLÄTYS) ASKARTELUA! :-P Mitäpä voi meiltä kahdelta olettaa ohjelman järjestämiseen... Oli oikein mukavat hetket, vaikka itse niitä jännitinkin paljon. Toisaalta olisi ollut ohjelman järjestämisen kannalta mukavaa, että olisi tiennyt kuinka monta ihmistä oli milloinkin paikalla, mutta kun se on vapaaehtoinen kuntoutujille, niin kävijöitä on aina vaihteleva määrä. Nyt toisaalta toivoisin lisää tällaista! (aluksi tätä hommaa vastustin.. mutta eipä sitä voi sanoa, ennen kuin sen on kokenut.

Juu, tuo sana Geroteknologia ei aluksi sanonut mullekkaan mitään, ei niin mitään! Mutta vapaasti suomennettuna se tarkoittaa teknologiaa, siis välineitä, joilla helpotetaan ikäihmisten elämää (juu-u..). Näinkin "helppo" asia. Nyt kun löytäisi kivoja kuvia noista hauskoista välineistä, on vetoketjunvedintä, kurottelujuttuja, sukanvetimiä, erikois ruokailuvälineitä tms. Niillekkin on täytynyt keksiä noin hieno sana.... Mitä kukaan ei ymmärrä. (tai ite en tajunnu sitä, kun sen kuulin ensimmäisen kerran)

Tuo kognitiivinen psykoterapia on sitten terapiaa, jota käytetään apuna mielenterveysongelmissa. Siitä en osaa sen tarkemmin oikein selittää, mutta ehkäpä se tästä, kuhan saamme tehtävän tehtyä.

Arttukin voi oikein hyvin. Jalkaa aavistuksen aristaa, kun siihen kajoaa ja puhdistaa, mutta muuten ei tuo haava menoa haittaa :-) Hyvä hyvä!

Jaahas, täytyypä tästä siirtyä pesuhuoneen puolelle.... Kuulostellaan!