On niin paljon ollut tekemistä ,ettei oikein tiedä, mistä alottais ja mistä jatkais. Tärkein varmaan olisi nyt se hemmetin kliinisen farmakologian tentti. Se on huomenna. Nyt ajattelin pitää tauon lukemisesta ja kirjoitella hiukkasen tännekkin.

Koulussa on ollut jotenkin levotonta, liekö syynä uusi jaksomme, joka käsittelee seksuaaliterveyttä enimmäkseen naisen kannalta (mun mielestä), kuten raskautta, synnytystä, lapsivuodeaikaa... Luennot ovat ihan mielenkiintoisia, mutta istukaapa ihmisen vieressä, jolla on aina jokin nauruttava kommentti joka asiaan! Hyvä esimerkki tästä on: käsittelimme papa-näyttettä ja sisätutkimusta muutenkin ja sitten siihen puhuttiin jonkin polttamista(hyvin mäkin olen ollu mukan...)ja tämä henkilö sitten meni ja sanoi, että sitten tuikataan tikku sinne palamaan...Heh heh heh..... Mitä jäi 3 tunnin luennosta mieleen? ei muuta.

Joo ATC vaihtareitakin on vihdoin tullut ja mennyt:

335873.jpg

Vasemmalta ylhältä lähtien 2 ensimmäistä menivät Johannalle aiheena oli eläimet. 2 seuraavaa menivät Möhköfantille aiheenaan vauva. Viimeiset 2 ovat sellaisia, jotka on vaan tehty, mutta eivät menossa minnekkään.

Olen myös saanut ihania ATC- kortteja:347827.jpg 

Tässä Möhköfantin "vauvat"

347826.jpg

Ylinnä ovat Hiekkaoliivin ATC5 vaihdon kortit Angielilta. Häneltä tuli myös tuo ihana koiruli postikortti.Kiitos! Alimmat ovat Johannalta vaihtareina eläinaiheeseen(linkki ylempänä)

Sitten sain jo tänään Maijulta ostamani 3D kuvat! Ihania ovat kiitos paljon! Sormet syyhyää, mutta on se pirhanan tentti huomena. Huomenna alkaa myös taas joku tyhmä verkkokurssi joka tietää läjäpäin kirjallisia hommia ja sitten on tutoriaali... huh huh.