Hih hih..... Kyllä ain sattuu ja tapahtuu! Nyt voisin tän viikon (20) hassuimmaksi jutuksi laittaa seuraavan tapahtuman:

Elikkäs olen siis töissä sairaalan osastolla. Ja siellä on potilaita jos millaisilla vaivoilla ja ikä haarukka on valtava. Noh, jaoin lääkkeitä ja yhdelle papalle lääkkeet annetaan valvotusti niin, että seisotaan vieressä ja katsotaan, että jokainen tabu on mennyt ales, koska hänellä on Altzheimerintauti. Noh, pappa alkoi siinä sitten jutella ja tokaisi minun olevan KOMIA nainen (voi juma......laut!) No meikä sitten heitti huumorin peliin ja tokaisin olevani KOMIA ;-) enpä ole mikään heiveröinen naikkonen, että mulle ei kannata ryppyillä. No, pappa siitä innostui, ja tokaisi "voi jeere, tollase naisen ko saisis vaimoksi, ni olis kyl kiva!" Minä vaan, että eikös siulla olekkin jo vaimo kotona.... "juu onhan se koton, mut se o jo kahreksakymppine ja kuivunu luuranko, kyl tarttis ol luitte pääl jotta muutki ko nahkaa." Mää sitte lähri naurua pidelle poies..... (juu, meni ne lääkkeetki...)

Ja samal se viarustoveri ol samaa miält ja sormetki kattosiva läpitte ;-) Töis en kyl sormuksia käyt, mut täyty varma ruvet käyttämä, et ei jää enää epäselväx tää olemine

Et näi.. Ukollekkin tämän selitin... nii... on hänel sitte KOMIA naine.. onnex o rengastettu juur sopivaste.. ;-)