Ja aamusta keikkumassa.... Reissu meni tällä kertaa ihan hyvin, mitä nyt mun vauvelin hormoonit hyrräsi suht reippaasti.... Se "narisi ja maukui" :-/ Trimmaajaan se reppana yritti tehdä vaikutusta, kun tällä sattui yksi nartuista olemaan juoksuajassa.. ;-) hih. Eipä onnistunut.

Mutta eipä Artusta tullutkaan nutia! Olikin uusi karva aloittanut hyvän ja tasaisen kasvun, joten nyt se on jännän "villainen" ja sileä. Tosin pää on osittain kalju ja päällä on sellainen hauska "töyhtö". Joten nyt se on sitten punkkari :-D Nyt mun pitää hankkia sellainen "veitsi", jolla saa sitä villaa nihrattua pois. (mitäköhän siitäkin mahtaa tulla..........)

1361875.jpg

Siinä meitin punkkari... Artun jalan kanssa on nyt tullut hiukkasen takapakkia :-( se erittää nyt hiukan jotain smegmaa. Täytyy vaan jatkaa hoitoa ja puhdistusta. Trimmissä jalkaa ei edes avattu siteistä, vaan se sai olla ihan koskematta. No toivottavasti se tästä paranee.

Kirppikselläkin piti käydä, mutta eihän me mihinkään keretty. Nyt tarvis ottaa sellainen toinen reissu ja katsastaa kaupat ja kirppikset... mutta ehkäpä joskus sitten. Juhani sai äidiltään sellaisen hienon komurin (tai miksikä niitä ny kutsutaankin..) joka löysi heti paikkansa eteisestä. On juuri sopiva siihen. Eipä tarvitse hankkia siihe nyt mitään muuta kaappia.

Tällä viikolla on kouluakin vain parina päivänä, ja nyt mun on ihan pakko alkaa lukemaan tenttiin ja tekemään sitä opn työtä eteenpäin. Täytyy saada näet jotain aikaiseksikin, eikä vaan lueskella kirjoja x-/ Kaipa se tästä sitten....