Täällä sitä kukkuillaan hereillä! Kinkun tuikkasin juuri uuniin, Arttu vahtii sitä ja ukko katselee telsua. Ja mää tiätty tulin koneelle ;-)

Onkin ollut oikein menokas päivä! Aamulla heti kampaajalle (jotkut kyllä järkyttyy...) sieltä porhaslin tutuille kylään ja pääsinkin heti hoitamaan vauvelia :-) Sain jopa "tehdä sairaanhoidollisiakin" hommia; imeä limaa nenusta :-P Aikaste klimppi lähtikin. Sieltä porhalsin kauppaan, jossa meinasi hermo mennä. Sitten kotiin laittamaan ruokaa. Taisin kyllä jossain vaiheessa simahtaakkin..

Lämmitin takkoja ja oleilin Artun kanssa pihalla. Nyt on sitten kinkku uunissa ja tukka pystyssä/ pisin päätä... Mä en varmaankaan ikin osaa tät laittaa niin hianoste, mitä kampaaja. Pesin siksi sen tänään, että harjoittelen....... Heh heh. No joo, tänään olisi ollut Nuorten tuottajien tulet yhdellä pellolla. En sitten viitsinyt lähteä yksin, kun ukon jalka on edelleen kipiä (nyrjäytti sen tuossa, kun hyppäsi traktorista) Mieli olisi tehnyt. Noo onpa yksi *****reissu vähemmän ;-)

Nyt en avaa luukkua yöllä!! Lupaan! ;-)

Huomenissa olisi tarkoitus mennä metsään hakemaan kuusta kamujen kanssa. Saas nährä, mitä siitäkin touhusta tulee. :-D

Ja sunnuntaina avoanoppi tulee tänne, viipyy 5 päivää....................... *huokaus* ANTAKAA VOIMIA KESTÄÄ!!!!

No joo, taidan tästä vaikka jotakin hiukan näperrellä...