Siinä meni pääsiäinen ettei ehtinyt sanoa edes noita-akka..... Mitään kummallista emme tehneet, kävimme ainoastaan äityllä syömässä ja mammelilla kaffeella :-) Jokunen munakin tuli saatua ja syötyä... Niin ja saimme muutaman kihlajaislahjan; Juhanin siskon perheeltä tuli hieno sydänmaljakko" Cuipido L" ja kukkia saimme paljon. :-) Varsinaiseksi päiväksi siis tuli 14.3.2008. Pitää vielä viedä ne sormukset kaiverrukseen. Emme jättäneet niitä ennen pääsiäistä, koska siellä oli ruuhkaa ja saimme ne siis heti käyttöön. Tällä viikolla aijon ne viedä samalla kun keikun Raisioon.

Sitten tiedossa olisi kummipojan synttärit! Tulee 5 vuotta täyteen. Hih, hän letkautti tuossa maanantaina hauskasti. Poika tykkää olla kuvattavana (siis oikea linssilude!!!) ja Juhanin serkku, Leila (juuri pois nukkuneen Ainon tytär), on kova kuvaamaan. Samoin on hänen miesystäväkin. He siis meillä räpsivät kuvia joka puolelta, kun eivät ollet täällä käyneet moneen vuoteen, eli 5 vuotta sitten viimeksi ja tämä paikka on laitettu aivan uuteen uskoon (voitte kuvitella millaista täällä oli, kun en alkuun voinut edes WC:ssä käydä......) No jokatapauksessa... Poika sitten letkautti Leilan lähtiessä "heippa sitten kuvaaja!" :-D (tietää kyllä nimenkin...) No ei se selitettynä niin hauska ole, kuin juuri siinä tilanteessa kuullessa.

Voi että kun tänään oli ihana ilma! Meikä likka toohasi tuolla pihalla, minkä kerkesi. Ja säätiedot kuultuani, niin totesin, että oli se hyvä, että tänään siellä pihalla vietin aikaa.... Myräkkää luvassa... Saa nähdä, toivoa sopii, ettei tulisi sitä lunta enää paljoa.

Jaapa.. Eipä tässä muuta.... mitään tekeleitäkään ei ole näytille laitettavaksi...

Nii joo, Ansku ilmoitti tällaisesta: Turussa olisi 30.3 klo 13 ATC- live tapaaminen Naantalin aurinkoisessa, joka siis sijaitsee Turussa Hämeenkatu 3.ssa. Todennäköisesti aijon yrittää paikalle... HUI! Mahtaakohan sitä uskaltaa... :-0 No joka tapauksessa varasin jo pari ATC-korttia sinne. Ne nähtävissä täältä.