HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKKILLE KÄVIJÖILLE!!!

On ollut tässä pikkuista kiirusta ja kaikki hommat enennän ja enemmän kesken. Ja kaiken kukkuraksi auto hajosi jälleen kerran! Ja ukko tietenkin komennuksella taas!

No uusi harjoittelu onkin tässä taas käymässä kokoajan, ja aikaa ei oikein tahdo riittää askarteluun. Joten varmaankin jätän väliin tuon ATC-ketjuhomman. Ja Kaisalle tiedoksi: en ole ihan turkulainen. aina kyllä olen tässä Turun laitamilla asunut :) Nyt asun Paimiossa(Preitilä on osa tätä kaupunkia) Siis asun pikkukaupungissa(tosin sanon tätä aina kunnaksi...)

Harjoittelussa on rankkaa! Rankempaa, kuin Paimion sairaalassa. Tuntuu, etten osaa nyt enää yhtään mitään. Ja potilaat vaihtuvat niin nopeasti, etten oikein ehdi kehenkään perehtymään. No jäljellä on enää 22 pv! (en mitenkään päiviä laske, mutta kumminkin..)

SAY:n pakettia en valitettavasti ehtinyt hakemaan :( kun auto hajosi. En päässyt mihinkään. Ukon sisko kulta riensi apuun :) No sain ainakin jotain syötävää ja loppuviikoksi eväät. Tosin pitäisi varmaankin käydä oikein syömässä, että todella saisi sen ruokatauon. Ollaan ehkä ehditty istumaan 10 min ja aloittamaan, kun joku vakinaisista keksii tekemistä. Tänään jäi sitten ruoat vähille, ja samoin juominen. Kait tämä tästä sitten taas. Toivottavasti.

JA LOPUKSI HALIT KAIKILLE!!!!