KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK! Mitä mä teen ny sunnuntai-iltapäivisin, kun strömsö jäi tauolle???!!! Ja mä en tie todellakaan, mistä se johtuu, et toisilla tämä sivu näkyy niin kuin sen pitääkin ja toisilla taas ei. Täytynee taas vaivata Anttia...... ja maraa ;) Ite nimittäin pidän täst sivusta, enkä malttais luopua. Antti ja Mara o meijä privat atk-tukihlöt.

Mua vaivaa kamala väsy. Mittä en saa aikasex. Kaik o keske ja koulu o iha bläh. Tehtävätkin o iha bläh. En ol jaksanu tätäkä päivittä tai ajatel kamalaste mittä. Sain just kommenttia, et miksen ol päivittäny tätä! Meil kävi kyläs Minna ja Aino. Isukki ol taas töis. Terveisiä vaan sinne Piikkiöö! En voi san, et iha laiska olsi olt, ku ole tehny niit akryylipisaraenkeleit ja kuusenkoristeit.

Ens viikol o kivat vuorot: aamu, ilta, aamu, ilta, aamu. Ja pitäis men tilama hautajaiskukat ens lauantaix. ja mä ole mainokse orja: täyty men ostama semmossi led-kynttilöit. Ne o kyl kätsyt, ei polt ittiäs! Ja Minnal ja Askol ne olis aika turvalliset ajatelle tot pikkust vipertäjää. Kärrynkans mentii nii et matto ol kasas ;) Kauhija ku nää piene kasvaa nii äkkiä!! Laitan täs kuvia, ku viittiin.

Ja KAISA ja TARJUSKA olitte rohkei joten laittaka miul teijä osoitteet, ni lähetän jotain pient.....

EDIT 27.11: sähköposti ossuni: [email protected], jonne voipi lähettää ossun, ni laitan sen yllärin teille Kaisa ja Tarjuska!

Ja osallistun tähä meemii:

Mieti 3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.

Sitten vain odottelen ehdotuksia tuonne kommentteihi!